2011. január 31., hétfő

Ma, holnap, tavaszváró

 

Idézet mára:

Az embereknek szükségük van ábrándokra. Ha mindnyájan pontosan olyannak látnánk a világot, amilyen valójában, reggel senki sem akarna felkelni az ágyból.

Candace Bushnell

 

Ma is 13-ig alukáltam. Mikor szabadnapos wok szinte mindig már csak 13 körül kelek. Csak az a baj, h nem frissen kelek, hanem fáradtan, meggyötörten. Pedig nem mondhatom azt, h rosszul aludtam, mert nem így van. Szeretek alukálni, de tudom azt is, h mindig összeálmodok hülyeségeket, s lehet azért nem ébredek fitten, mert állandóan “működik” az agyam, s nem offol ki egy kicsit.tumblr_ldos9cUKqz1qdvqh8o1_1280

Délután lakótársammal elmentünk a westendbe. Elintéztünk 1-2 dolgot, aztán elkísért még a Király utcába, ahol nekem volt még dolgom, majd én kísértem el egy másik helyre, ahol neki volt dolga, szo csavarogtunk egy kicsit. Arc nagy mosollyal Már sötét, s nagyon hideg volt mire hazaértünk. Igazi télies idő van most.

Holnap reggel reggel 7-kor kell kelnem, mert ugye Campona... –.-‘ :/

Ajjjj! Már most nyűgös vagyok miatta! Bár lenne már legalább március!

Pénteken megyek haza. Várom már egy kicsit. Mostanában, h gondok vannak, ezért minden nap eszembe jut Kertváros. Hiányzik Hugi is, s a régi gondtalan gyermek életünk. :/

Elegem lett most már a télből is, s most már én is várom a jó időt. Nem a nyarat, hanem a tavaszt. Az áprilisi, májusi napsütést, a langyos, kellemes szelet, s a tavasz illatát. Hiányoznak  színek, a virágzó, majd zöldellő fák.

Az a baj, h 1 hete már megint bevagyok gubózva. Szilvesztertől egészen ideáig olyan kicsapongó, nyitott, szabad oséltet éltem, h nocsak. Most meg már megint “zárdásdit játszom”… –.-‘ :/ Igaz ez több mindennek “köszönhető”, de majd elmúlik ez is idővel.

No! Szerintem ennyi!… Szerintem… Mosolygó arc

Csók!

Rion

Piros ajkak

tumblr_ldahydywNW1qb2fmwo1_500

Nincsenek megjegyzések: