2011. december 29., csütörtök

Anya, apa, Harrach Péter és a melegek

A társadalom jelentős hányadát hagyja figyelmen kívül az a törvény, mely a magyar népet hivatott sokasodásra ösztönözni, kedvet adni a családalapításra. Csakhogy a KDNP törvénye annyira elvakult az általa tökéletesnek képzelt képpel, hogy sokak számára elképzelhetetlenné válik a párkapcsolati jövő. Irányítani akar, megmondani, miről mit gondoljunk, hogyan éljünk. A melegeket teljesen kizárja, mely lépésével totálisan szétrombolhatja a homoszexuális gyerekek fejlődését.

A karácsony előtti törvényhozási dömping közepette a felsőoktatási és választójogi törvény, az LMP-s demonstráció, az MTVA előtt éhségsztrájkolók tiltakozása, sajnálatos módon háttérbe szorította a KDNP által előterjesztett családvédelmi törvény elfogadását, mely alapjaira rombolja szét a párkapcsolati szinteket Magyarországon. Kijelenti, hogy csak az a család, melyet egy férfiból és egy nőből álló házaspár alkot, ezzel kizárták az együttélés minden más formáját, ellehetetlenítve az egynemű párok társadalmi és szociális integrációjának esetleges kísérletét. A törvény deklarálja, hogy az általa elképzelt családnak minden támogatást meg kell adni, hogy szaporodjon a magyar nép, ugyanis a demográfiai mutatók szerint sanyarú sors köszönt ránk évek múlva. A Harrach Péter vezetésével készített törvény megmondja, az egészséges növekedéshez nincs másra szükség, mint természetes személyek érzelmi és gazdasági közösségére (a család fogalma), ezért a költségvetéstől függetlenül lesz pénz, hogy a kizárólag ebben a modellben gyarapodó mikroközösségek megkapják az anyagi biztonságot az államtól, és hogy "termeljék" a lakosságot.

Persze a gyermekek születéséhez és nemzéséhez nem biológia feltételek szükségesek, hanem erkölcsi és gazdasági alapokon nyugvó közösségek - lásd család ismét a család fogalmát, mert, ahogy a törvény fogalmaz: "Harmonikusan működő családok nélkül nincs jól működő társadalom".

Amellett, hogy az együtt élő, gyermeküket egyedül nevelő szülők totálisan kimaradnak ebből a nagy támogatási bizniszből, a társadalom egy másik jelentős részét is megpróbálják letagadni. De a tagadás nem egyenlő a nemlétezéssel. Amíg a nyugati és lassan a konzervatív társadalmak is egyaránt megteremik a melegek számára az alapvető jogokat, engedélyezik a házasságot, örökbe fogadást, addig Magyarország hátat fordít mindennek és megvonja ezeket a szabadságjogokat. Nagy nehezen sikerült elérni, hogy hazánkban megvalósuljon a bejegyzett élettársi kapcsolat (2009. július 1.), melynek köszönhetően például az örökösödés problémája valamilyen szinten megoldódódtak, és joggal hihettük volna, hogy innen csak fejlődni lehet, de nem ez történt. Szembementek az elfogadás és fejlődés elméletével és betonozták a szemellenzős vízióikat.

Habár a törvény nem semlegesíti a bejegyzett élettársi kapcsolatot, el sem ismeri azt, vagyis az egész mehet a levesbe.

Egy kis jövő...

A meleg közösséget más ponton is ellehetetleníti a törvény, amelyre egyébként pont Orbán Viktor szavazott egyedül nemmel, természetesen véletlenül. Szerencsére a kereszténydemokraták lefektetették azokat az irányvonalakat is, melyek szerint nevelni kell a gyereket: alap és középfokú oktatásban "az emberi élet értékéről, az egészséges életmódról, a házasságra való felkészítésre szolgáló, felelősségteljes párkapcsolatról és a családi életről szóló ismeretanyag " elterjesztését hivatottak ezentúl tanítani.

Ám nem kifejezetten a gyereken múlik, hogy saját neméhez vonzódik. Azzal, hogy sulykolják belé: házasodj, szerezz férjet/feleséget, szülj gyereket, mert csak akkor kapsz támogatást, ha mindez megvan, a lelki fejlődését teszik tönkre és nyomorítják meg egy életre. A 12 évig tartó iskolai létén keresztül úgy nevelik, nem normális, amit érez, mondhatni, természetellenes. Ebben a korban egyébként is jelen van az önmagával való vívódás nemi identitását tekintve, így azonban még inkább tönkre teszik fejlődését. Boldogtalan lehet hátralevő életében, belekényszerítve magát egy olyan kapcsolatba, melyben szenved. Majd ebben a házasságban (melynek alapja egy férfi és egy nő) gyermeket nemz, aki nem fogja érteni, szülei miért nem mosolyognak soha, pedig a mintának megfelelő képben élnek.

Egy kis statisztika

"A Javaslat hangsúlyozza, hogy a családban történő nevelkedés biztonságosabb minden más lehetőségnél. A család az emberi személyiség kibontakozásának természetes és a legbiztonságosabb közege, éppen ezért megfelel ő szintű társadalmi, állami megbecsülésre és védelemre érdemes. " Ha ez valóban így van, hogy lehetséges az, hogy a családon belüli erőszak statisztikáit nézve Magyarország a sereghajtók közt van. Évente legalább egymillió nőt és a hozzájuk tartozó gyermeket érint a probléma. A törvény arról valahogy nem rendelkezik, hogy ezeket a nőket és gyermeket meg kell védeni. Amíg a kereszténydemokrata-kompatibilis modellben elfojtott indulatok egyre jobban törnek felszínre, addig a meleg párok "családjában" nagyon kis százalékban figyelhető meg az erőszak.

Miért? Talán mert, amíg az állami támogatás reményében sorra reprodukálják önmagukat a KDNP számára természetes közösségben élők, addig egy meleg pár százszor is megfontolja belevágjon-e a gyerekvállalásba, megfontolja milyen hatással lesz döntése a gyerekre, mit okozhatnak neki.

Csak, hogy ez nem így működik. Van, hogy apu és apu, és van, hogy anyu és anyu neveli a gyereket, aki így is boldogan és szeretetben nő fel.

http://www.pecsistop.hu

Nincsenek megjegyzések: