2013. március 18., hétfő

Szexualitás másképp;

“Sok emberrel beszéltünk, akik használják a fényt. Miután megtalálták a megfelelő partnert, egy monogám kapcsolatban a létezés nagyon magas síkjaira tudtak eljutni. A vibrációs állapot révén a monogámia egyre jobban működik már nagyon sok embernél. A több partnerrel fenntartott kapcsolatokban az ember hajlamos elfelejteni a becsületességet, és eltitkolni saját valóját: adsz egy kicsit itt, egy kicsit ott, mindenhol elhintve magjaidat. Jobb egy partnerrel kapcsolatban élni, ami persze nem jelenti azt, hogy mindörökre ugyanazzal a partnerrel kellene maradni. Légy lojális, őszinte, légy együtt azzal, akivel éppen élsz, és tarts ki mellette, ameddig csak lehet ! Ha ez az egész életet jelenti, az csodálatos. Fejezd be a kapcsolatot, ha eléritek azt a pontot, amikor már nem a kommunikációról és egymás szolgálatáról szól a viszony, és amikor érzed, hogy a kapcsolatnak nincs jövője ! Keress valaki mást, aki a saját vibrációdra rezonál !

Az igazán intim kapcsolatokban bizalom fejlődik ki. A legtöbb embernek problémát jelent, hogy megbízzon saját magában, mert nincs mintája a bizalomra. Egy kapcsolatban sokat tanulhatsz a bizalomról, mert a kapcsolat tükröt tart eléd. Megmutatja, amit saját szemszögedből nézve nem veszel észre. Külső képet tár eléd saját magadról, ha a szexualitás őszinte kommunikáció és intim kapcsolat, és nem magányt elűző szórakozás. Sokan használtátok a nemiséget az intimitás megteremtése helyett szórakozásként, és az intimitás elkerülésére. Buzogni kezd az energia, egymás szemébe néztek és elönt a forróság, izgalomba jöttök. Aztán ahelyett, hogy bensőségesen, spirituálisan felfedeznétek egymást, becsapjátok érzésközpontotok ajtaját, felhúzzátok a páncélt, és felszínes, pusztán genitális aktusra vagytok hajlandók. Túl ijesztő és komoly az egész test mélyebben fekvő ösvényeire merészkedni, és megkockáztatni a teljes spirituális egyesülést. A forró szex néha nagyszerű és jó érzés. Csak azt állítjuk, hogy van ennél több is. Sokkal több. És senki nem akadályoz meg az elérésében benneteket, csak saját magatok és a hiedelmetek, meg a félelem attól, hogy lebontsátok a határokat és falakat.

Félelmeitek java része abból ered, amit magatokkal és másokkal tettetek nemi életetekben. Szexuális történelmetek a lélek minden részére hatással van. Az egész testetekből hangosan és világosan sugárzik mindaz, amit a lelketek sugároz. Néha nem is akarjátok látni, mert túl fájdalmas, és elítélitek, mert azt hiszitek, hogy rossz. Hagyjátok abba az ítélkezést, nézzétek semleges szempontból azt, amit tettetek ! Mindegy, mit fedeztek fel, mindegy, milyen szégyenletesnek vagy bonyolultnak tűnik, mindegy, mennyi erőszak van benne. Adatgyűjtés és saját magatok megismerése volt a célotok, ez lebegjen a szemetek előtt.” 

- Részlet BARBARA MARCINIAK; A Hajnalhozók – A plejádok tanításai című könyvéből

Nincsenek megjegyzések: