2013. április 5., péntek

Könyv ajánló:

 

Mivel az elmúlt hetekben több kommentet és mailt is kaptam, melyben biztattok, s pozitív véleményetek fejtitek ki velem/ írásaimmal kapcsolatban, s érdeklődtök, h hol tudtok jobban utána olvasni azoknak, amikről fejtegetem felfogás/látásmódom/hitvilágom, így megosztok egy linket. Itt vannak azok a könyvek, amiket én is olvastam, olvasok, s szeretnék olvasni a jövőben.

Viszont fontosnak tartom megjegyezni, h külön-külön témák, és több tucat más könyvet tudnék még ajánlani, de lényegükben mindegyik kapcsolódik egymáshoz, s elolvasván őket kiderül, h a lényegük, mondandójuk ugyan arról szól. Valamelyik komolyabb, összetettebben írja le, valamelyik regény formájában, s másként megnevezve a lényeget, de minden spirituális témájú könyvnél, ugyan oda lyukadunk ki;

Továbbá(!) Az utoljára posztolt film ajánló is ezekről szól. (THRIVE)

Az eleje döcögős, és igényel egy kis akaraterőt ahhoz, h folytassuk a film nézését,  de aztán beindul s megéri végignézni!

 

http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/SearchBook

 

Illetve párat kiszeretnék még emelni azokon kívül(!), amiket már eddig is posztoltam és ajánlottam az elmúlt hetekben:

 

“Minden alkalommal, amikor egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez érünk, felbukkannak a Plejádok Fényküldöttei. Közéjük tartoznak Földünk és naprendszerünk védelmezői is. Azért keresnek fel minket, hogy ráébresszenek aktuális fejlettségi szintünkre, és megmutassák, milyen lépéseket kell megtennünk a következő szint elérése érdekében. Amorah Quan Yin a plejádokbeliek energetikai gyógyító gyakorlotait tárja elénk. Olyan galaktikus auratisztító technikákat mutat be, amelyek egészséget, tökéletes kiegyensúlyozottságot és energetikai feltöltődést kínálnak. Megtanít minket Ka-csatornánk megnyitására, ezáltal fizikai testünkbe fogadhatjuk multidimenzionális énünk, holografikus lenyomatunk energiáit. A gyakorlatoknak számos jótékony hatása van: elvágják azokat a pszichikus kötelékeket, amelyekkel olyan emberekhez kötődünk, akik elszívják az energiánkat, így megemelik rezgésszintünket, megfiatalítják sejtjeinket, kiegyensúlyozzák testünket, miközben szellemi fejlődésünket és érzelmi sebeink gyógyulását is elősegítik. Széles távlatokat nyitnak bolygónk, naprendszerünk, és a galaktikus spirálok valamennyi lénye számára azáltal, hogy megmutatják, miként bocsássuk meg magunknak előző életeink helytelen cselekedeteit, tehát elengedhetetlenül szükségesek Földünk pozitív átalakításához.”

http://www.hennaart.eoldal.hu/cikkek/letoltheto-konyvek-downloadable-books/letoltheto-ebook-konyvek.html

 

 

“Arra születtünk, hogy leghőbb vágyaink teljesüljenek, ám az a módszer, amely hozzásegíthetett volna bennünket e beteljesüléshez, évszázadokra feledésbe merült. Egészen mostanáig. Míg a kabbalával foglalkozó könyvek többsége jobbára történeteket és tudományos fejtegetéseket tartalmaz, e könyv elsősorban praktikus eszközt ad a kezünkbe, melynek segítségével a kabbala fényét saját életünkre irányíthatjuk.”

 

 

“Az Egyiptomi Múzeum lépcsőjén, Kairó kellős közepén, Tomás Noronhát megszólítja egy vadidegen nő. A neve Ariana Pakravan, iráni, és nála van egy régi, kiadatlan kézirat másolata. Ezen egy furcsa cím és egy rejtélyes vers áll. A váratlan találkozás hihetetlen kalandokba sodorja Tomást, amelyek során belekeveredik az iráni nukleáris válságba és Albert Einstein legfontosabb, ám befejezetlen tudományos felfedezésébe, amely minden idők legnagyobb rejtélyéhez vezet. Egy szerelmi történet, egy árulás, egy könyörtelen hajsza, egy spirituális keresés: mindez elvezet minket a misztikus felismerésig. A regény a legfrissebb és leghaladóbb szellemű fizikai, kozmológiai és matematikai felfedezéseken alapszik. Az isteni formula megdöbbentő utazásra invitálja az olvasót; az úti cél az idők kezdete, az univerzum lényege, az élet értelme.”

http://www.scribd.com/doc/36893430/AzIsteniFormula

Nincsenek megjegyzések: