2019. szeptember 7., szombat

2019 nyári beszámoló;

Üdv!

A nyári szünet után ismét itt! 😊✌️

Szo! Kutyafuttábn az eddigi jegyzetek;

Július 20-21, Szombat - Vasárnap;

A volt lakótársnőmnél voltunk vidéken, ahol medencés, pancsolós, grillezős, evős-ivós hétvégét tartottunk. Nagyon jó volt. Kellemesen kikapcsolódtunk. Neki voltunk az esküvőjén is májusban, s visszanéztük az esküvős felvételeket.
Nagyon szépen köszönjük ezúton is a vendéglátást. 😘❤️

...

Ha jól emlékszem, az első júliusi hétvégét leszámítva, szinte minden hétvégét kint töltöttem a lezárt Szabi hídon. Ha nem is mindig a teljes hétvégét, de legalább 1 fél napot biztos voltam ott minden hétvégén. Imádom. Annyira az én világom! Annyira én vagyok! Tök boldog, nyugodt vagyok ilyenkor. Mondhatni teljesnek érzem magam, amikor jó társaságban kint iszogatunk, beszélgetünk.

...

Az elmúlt hónapban többször volt már megint testen kívüli élményem. Sokszor meséltem már nektek erről korábban is.

De júliusban különösen sok volt. Sose tudom megfelelően elmagyarázni, átadni ezt az élményt, mert még magam is keresem, ismerkedem ezzel, s próbálom beazonosítani, h mi ez, mitől is van ez.

Hasonlít a dejá vu érzéshez. Az utóbbi alkalmakor, amikor elkapott ez a feeling, akkor mindig teljesnek éreztem magam. Boldognak. Nem katogott az agyam. Nem volt semmi problémám, nem a jövőn v a múlton merengtem. Nagyon ott voltam az itt és mostban. S annyira a helyén volt minden.

S jött a szokásos feeling, nagyon hasonlóan, mint a filmekben, h tökre belassul minden a környezetemben. V mintha leesne a vérnyomásom. Mindez csak pár másodpercig tart, de a lassulás miatt többnek érzem.

Volt ilyen élményem, amikor kártyáztunk a Szabi hídon az egyik pillér alatt. Ő keverte a lapokat, én a hátamra feküdtem. Velem szemben volt a Gellért hegy. Ragyogóan sütött a nap, égette a testem, az emberek meg jöttek-mentek mellettünk a járdán, a madarak repekdtek a víz felett.
S ekkor jött ez a furi belassulás.

Ah! Most h ezt leírtam, bevillant a Matrix című film! Már régen láttam, de ha jól emlékszem, abban van egy olyan jelent, amikor az utcán vannak. Körülöttük jön-megy mindenki, s aztán egyszer csak megáll, lefagy minden.

Ilyesmi, csak nekem nem megáll, hanem nagyon belassul minden.

Jah! S persze nem szedtem/fogyasztottam semmi tudatmódosítót. 😅😊

Volt még ilyen élményem, amikor leszakadt az ég, s lemenekültünk a Fővám téri aluljáróba. (2 egymást követő nap is) S hatalmas buli, koncert volt. Ahogy táncoltak, s énekeltek az emberek. A második esős este csatlakoztam én is a tömeghez. Először csak egyedül, mert a többiek kártyáztak, de aztán később csatlakoztak ők is. Nagyon jó érzés volt. 😍❤️

Meg egyik este, pontosabban már hajnalban - ha jól emlékszem az utolsó lezárásos vasárnap volt már - amikor már senki nem volt az utcákon, s üres volt a fővám tér, (imádom) a kis fás résznél, ahol van játszótér is, akkor Bence és a lakótársa elkezdett táncolni egymással, s ahogy én ott ültem, néztem őket, szólt a zene, és a fákról csepegett még a korábbi vihar esőcseppei, s éreztem a friss eső utáni illatot. Nagyon jó volt.

Abban biztos vagyok, h mindezen különös élménynek szerves része a hála. Gyakran mondok hálát, köszönetet. Nem kell semmi komolyra gondolni, csak magamban mondom háromszor, h köszönöm, köszönöm, köszönöm. Az érzés a lényeg, nem a körítés. A nagyon erős boldogság és hála érzése.

A másik "szerves része", ami előhozza ezt a kellemes, érdekes élményt, a spontaneitás. Sose történt semmi különös, egy egyszerű "hétköznapi" pillanatban jött ez az egész.

Még biztos kell hozzá az is, h nyugodt legyél. H az agyad kikapcsolva legyen, s csak az ott és mostban legyél.

...

Változáson megyek át megint. S nem csak a munkahely keresés/váltás változásán, hanem belsőleg is.

Most a nyáron, h többet járok ki, a haverok által megismertem több emberi, ill párkapcsolati történeteket, s hát arra jutottam, h örülök és hálás vagyok, h minden úgy alakult az életemben, ahogy.

...

Találkoztam 2 régi H&M-es kollégámmal. A H&M volt az első munkahelyem, ahol 2010ben kezdtem el dolgozni. Nagyon sok jó embert megismertem. A 2 srác közül az egyikkel x időnként szoktunk néha találkozni (akinek amúgy görög felmenői vannak) , a másik (akinek pedig vietnámi) srácot viszont 8 év után most láttam először.

Különös és jó érzés volt újra együtt lenni velük. Sok érdekes, komolyabb dologról is beszélgettünk. Párkapcsolati, baráti kapcsolatok, ok-okozat, sors, politika, jövő, környezetvédelem, spiritualizmus.

...

Nagyon jó volt ez a július, h itthon voltam munkanélkülin.
Pihentem, kikapcsolódtam, szórakoztam. Nagyon jó volt.

Augusztustól viszont visszatértem a munka világába. Kipróbálom magam egy új területen.

Még júniusban voltam interjún egy Dél-Budai cégnél, ahol nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak, s megdicsértek, h jó az önéletrajzom, s öröm volt velem interjúzni, s nehezen hozták döntést, de inkább olyanra esett a választásuk, akinek komolyabb tapasztalata van logisztika téren.

Nah most ez a cég, felajánlott nekem egy sales&marketing projekt koordinátor pozit.

Tetszik a lazaság. Mondjuk még nem igazán sikerült megszoknom, h ha épp kedvem szottyan 1 órával előbb lelépni, akkor felállok s megyek... De láttam már olyat is - nem is egy kollégát - h valaki később jött s korábban ment.

A kolléganő, aki betanított azt mondta, h az a lényeg, h a melód ellegyen végezve. Meg h van, amikor meg tovább bent vannak, s h becsületesen dolgoznak a kollégák, meg bizalom van. Tetszik.

Még szimpi és egyben vicces az is, h pl a kollégám, aki a mellettem lévő asztalnál ül kb 3-5 méterre tőlem, rámír a melóban használt csevegő appon, s inkább ott pötyögünk/csevegünk egymással, mint h verbálisan élőben beszéljünk egymással. 😅 (Jó persze beszélgetünk élőben is, csak vicces.)

Meg mások is írtak már rám, h rendelnek kaját, kérek e valamit, s küldenek linkeket, hogy hol milyen kajálda van a környéken.
Meg küldtek már egyéb linkeket is, érdekességeket, amikből informálódhatok/tanulhatok. Tetszik nagyon ez az online életmód. Meg utálják ők is ha csörög a telefon! 😅

Jaj mondom megtaláltam ilyen téren a lelki társaim! 😍❤️🤣

Meg lehet zenét hallgatni, csak tedd be a fülesed. Imádom, h nekem ugye vezeték nélküli fülesem van, s én úgy használom, h csak a balt dugom be, a jobb fülem szabadom hagyom, h ha valaki hozzám jön, akkor halljam, s általában észre sem veszik h a bal bevan dugva. Mondjuk egy gombnyomással elhallgattatom a zenét.

Egyelőre nincs komolyabb melóm. A főnökök mondták h most augusztus van. Holiday szezon. Majd ha visszajöttek holidayről augusztus utolsó hetében, majd akkor leszek komolyabban agytágítás alá véve.
Most csak ismerkedtek a céggel, meg a leendő feladataimmal, amik eléggé vegyes, szerteágazóak.

Rendezvények szervezése, média felületenink kezelése, CRM, adatbázis, árajánlatok, árlisták kezelése, szerkesztése, rendszerezése, beugrós diákmunkások igénylése, beosztás, jelenléti vezetés. Új szerződéseknél az adatok átírás a meglévő sablonok alapján.

A hétfői és a keddi rendszeres meetingekrol való írásos memo készítése. Meg együttműködés a kereskedőkkel, pénzüggyel, igazgatóval. Ilyesmi.

Úgy érzem, h ahogy telnek a hetek, úgy illeszkedek be egyre jobban. Egyre több kollégával beszélgetek, szép lassan szivárognak az infók. 😊

Szo eddig szimpi a hely, a kollégák és a leendő m

Augusztus 17 - Szombat;

Osztálytalálkozó volt vidéken. Nagyon jó volt. Pálinkát itt a vodkával, de semmi bajom nem volt. 🙂✌️

Augusztus 19 - Hétfő;

Necc party buli. Ez is jó retró party volt. Bencééknél iszogatunk. Hát itt jól felhajtott mindenki a garatra. Itt is ment a vodka pálinkával, de semmi bajom nem volt most sem. 🙂 Jó kombó, csak ajánlani tudom. 😅😁


Augusztus 20 - Kedd;

Piknik a Gellért-hegyen Bencével. Chilles zenehallgatás, magyar kártyáztunk, boroztunk, beszélgettünk. Jó volt. 🙂

Aug 31, Szept 1;

Nyárbúcsúztató és ősz köszöntő Jucival és Bencével az agárdi Popstrandon. Folyt itt is a bor és a pálinka dögivel. Jókat pancsiztunk. Egész nyáron most fürödtem először és utoljára a természetben. 🙄 (Nem vagyok nagy pancsizós a vitiligóm és pigmentfoltjaim miatt.)

Szo kurva jól éreztem magam a nyáron!

Köszi skacok! 😘❤️

Csók!

Rion 😘

❤️

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!) 

Nincsenek megjegyzések: