2020. január 5., vasárnap

Az előző részek tartalmából;



December 27 - Péntek:

Ismét volt egy nagyon erős gyermekkori álom. Az erős alatt többmindent értek. Pl; mivel egyből felébredtem utánna, így emlékszem mindenre, másrészt nagyon valóságos volt ez az álom is.

Azt éltem újra, ahogy általános iskolás koromban egyik nyáron felmásztam az iskola udvarán lévő fára, (fehér nyárfa) aminek volt egy vízszintes ága, s én arra másztam ki, s csüngtem le vagy 3-4 méter magasból. Éreztem a kezemben a fának a maradványait a kezemben és azt a jellegzetes illatot, ami ennek a fának van.

Emlékszem ennek a fának a fehér részei nagyon simák voltak, s gyorsan beizzadt alatta a tenyerem és csúszóssá vált, így még izgalmasabb volt a mászás. Nagyon szeret(t)em.

Aztán felmásztam a fa mellett lévő lapos tetős régi iskola tetejére. Ez csak egyszintes, kis régi tanterem volt még a századfordulón, amit napjainkban már csak lomtárnak használnak.

Szerettem ezen a lapos tetőn ülni s a fák árnyékában innen nézni a salakos focipályát, meg a zöld parkot. Lágyan fújt a nyári szél, s ahogy a fehér nyárfa levelei lenegdeztek benne, úgy járt-kelt a levelek árnyéka rajtam.

Issssstenem az az illat! Annyira bennem van! Annyira imádom!
A természet illata!

És ez az egész all in, a táj, a csend, a kellemes időjárás, az illatok együttese maga a tökély! Ez is maga a paradicsom a számomra; A gyermekkorom.


2019 December 30 - Hétfő:

Amennyire nem volt kedvem a szexhez december elején, úgy jött rám a kangörcs karácsony után.

Mondjuk ezt 2 dolognak is köszönhető, h ezt kihozta belőlem.

Az egyik, h a karácsony alatt eltelt úgy 1 hét, h nem szexeltem.
A másik meg (s ide tartozik az, amivel az előző bejegyzésem befejeztem reménykedve.) hogy a múltkori négyes után, sikerült a hármas szüzességem is elveszíteni végre már, s ezzel együtt egy igaz unihoz illiően jó pár pozit és élményt kipróbálhattam, amire már oly rég óta vágyom. Szerencsére most rendesen működtem, s nagyon élveztem/élveztük a 3 órányi tömör gyöngyört. ☺️✌️

Igaz, most nem is az volt, h bumm bele egyből a közepébe, hanem leültünk beszélgetni, miközben megiszogattunk egy üveg bort. Tök jó fej, értelmes, intelligens, KOMMUNIKATÍV srác volt, akinek olyan természetes volt a kisugárzása, aminek köszönhetően, tudtam oldódni. Neki is nemrég lett vége egy 8,5 éves kapcsolatának.

S igen! Nekem ez a kalandozgatás nagy dolog! Még sok más melegbarátomnak ez természetes és már rég túl vannak ezeken, sőt! Egyesek már unják is, addig én még csak most cseppenek bele. (Aztán majd x idő után lehet megunom majd én is, de szerintem így a legjobb, h nem egyedül vagyok.)

Gáborral is tök rendben vagyunk karácsony óta. Nincsennek hullám völgyeim, mint előtte és úgy érzem, h sikerült már elfogadnom olyannak amilyen. Örülök neki, hogy partnerem/társam/párom. S külön öröm az is, h ő is legalább annyira mocskos kis nasty boy, mint én. 😅

Amúgy ehhez a jelentősen megemelkedett intimitáshoz gondolom az is hozzájárul, h nincs meló, se stressz. Kipihent vagyok. Nincs más dolgom, csak eszek, szexelek, játszom (Word of Warships), alszom. 😁😅 Január 6ig...🤣

Amúgy azt érzem, mintha újra 20 éves lennék. Akkor kalandozgattam és próbáltam ki új dolgokat így utoljára!

Apropó 20 éves! Nem titok, h 10 éve, 20 évesen veszítettem el a szüzességem (csak fiúval tudok működni) és most 30 évesen újabb dolgokat tapasztaltam meg. Tudom sokaknak hülyeség, de ez fontos, jelentőséggel bíró dolog a számomra.

Hiszek az életperiódusokban. Hiszem, h x évente mindig bekövetkezik egy olyan esemény, dolog az életünkben, ami változat rajtunk és egy nagyot formál, v lök valamerre.

S tudom, h már ez is geci unalmas, h mindig ezt mondom, de nekem már ilyen a természetem, h ezért is hálát mondtam/mondok, s köszönök, köszönök, köszönök mindent, h úgy alakult az életemben minden ahogy. Hálás vagyok mindenkinek és mindenért, mert hatással vagyunk egymásra, formáljuk egymást akarva és akaratlanul is. ❤️

Rossz dolgok mindig történnek velünk, de ez csak egy eszköz, egy mód arra az élettől, h változzunk, tanuljunk. Szinte minden szarból lehet valamit tanulni. A probléma ott kezdődik, ha ezt nem ismerjük fel. De szerencsére x idő után sokan felismerjük a pofonok után, h mi az amit tanított, adott nekünk az a fájdalom, hálásak tudunk lenni. Ha más nem, legalább azért, h erősebbé tett, felálltunk ebből is és mentünk tovább.

S hálás vágyok azért is, h ha olykor bús, borongós, morgós a hangulatom, de akkor is tudok hálás lenni, s tudok örülni az élet apró örömeinek is.

Boldog vagyok. ☺️❤️

2019. December 31:

Gáborral együtt szilveszterztünk. A Corvin negyednél lakik ő is meg a haverjai is 10 perc sétára egymástól.

A haverjairól tudni kell, h hát eléggé más kategóriák, mint én, vagy az én barátai köröm...🙄

... Öömmmm....

Hát kezdem azzal, h elsőre nagyon sokkoló volt belépni hozzájuk.
Visszautaztam az időben legalább 30 évet. De inkább 50et. S kb azóta nem is volt takarítva... 😁🙄
Amúgy egy igazi hipster, hippi lebuj tanya. Nekik tökéletesen megfelel.

Egyből megértettem Gábor személyiségét is. Eddig csak azt láttam, h nálam h él, meg milyen az ő lakása, s már nekem ebben is nagy differencia volt kettőnk között. De most, h láttam hogyan élnek a haverjai, így már értettem, h miért is olyan amilyen, s Gábor valahol kettőnk között (én és a haverjai) van valahol félúton.

(Szegényre mindig rászólok, h ha pl a tejet nem teszi vissza egyből a hűtőbe, v az asztalon hagy valamit, s nem pakol el rögtön maga után, v égve hagyja valahol a villanyt, v h mikor megjön, s levetkőzik, akkor rábassza a kanapéra a ruháját, mint egy tinédzser s nekem kell összehajtogatni és elrendezni. Nála is szóltam eleinte ezekért, de már csak nálam tartom ezt a "drákói szigort". 😁) (Vannak nálam sokkal rosszabbak is!!! 😅😁✌️)

Szo Gábor látta is rajtam szerintem, h megvagyok szeppenve, aztán itatott is pálinkával. 😅😁

Amúgy a haverjai jófejek. Nagyon lazák. Igazi modern kori hippik. Sok arc volt. Kb 30an voltunk. Még nagydarab, bakancsos szakállas rockerek is voltak köztünk, akiktől eleinte tartottam, s gyorsan informálódom is, h ööö Houston! Azok meg kik és h nem e jelentenek veszélyt ránk?

De persze nem. Sokan ismerték már Gábort, s tudják róla, h mizu. S mivel folyamatosan együtt voltunk, így tudták h én ki/mi vagyok. 😁

Meg Gábor gyakran simogatott mások előtt, ami ilyen arcok között eleinte feszélyeztetett, de aztán idő után feloldódtam s néhány kisebb csók/puszi is elcsattant előttük. (Ahogy a társaságban lévő heteró párok között is.)

Ami nagyon zavart még a lepukkantságon kívül az, h cigiztek a lakásban. Egy idő után már a szememet is zavarta meg ki is kellett mosnom a ruháim másnap, mert büdös cigi szagúak voltak.

Aztán átmentünk az utca másik felén lakó legjobb barinőmhöz Borihoz. Még Gábor haveri körében voltam, többször is mondtam neki, h bassza meg nem érzem a pálinkát, pedig már túl voltam jó pár kupicán.

Aztán Boriéknál jött a felismerés, h már jó állapotban vagyok. 😁

Bemutattam Borinak és a párjának Gábort, ittunk, jól elcseverésztünk. Bár leginkább én fostam a szót, mert Gábor haverjainál nagyon visszafogottan cseverésztem a srácokkal.
Szo löktem a hülyeséget, a többiek elnevetgéltek rajtam. Borinál otthon érzem magam. Számtalanszor voltam már nála, s jól esett h felszabadultan éreztem nála magam.

Aztán jött Bori tesója és párja. Nekik is bemutattam Gábort, megint ittunk, kis csevej, aztán visszamentünk Gábor haverjaihoz.

Éjfél, bajszos szar, aztán kb 20 percig egy kisebb tüntetésszerűség volt miatta. 😅😂
Mivel nem ismerem őket, így nem volt most kedvem velük politizálni, annak ellenére sem, h mindenki ellenzéki (idegenekkel amúgy sem szeretek) szo átmentünk inkább a konyhába Gáborral, aztán 1 körül hazamentünk.


2020. Január 3 - Pentek:

A kangörcs még mindig tart. Szinte napi szinten érzem magamon, h bevagyok kattanva. Kicsit olyan, mintha kis spuri lenne bennem. Azon kattog az agyam. Katt-Katt-Katt. Gondolok erre, gondok arra, írnak itt-ott, hívnak ilyen meg olyan bulikba.

Persze nem reagálok mindenre, de Gáborral is minden nap együtt vagyunk, h nem dolgozunk csak Jan 6tól, s hát naponta jó pár alkalommal összeragadunk, s megy a tipi-tapi dínó... 🙄😁

De Jan 6-tól majd véget ér már a jóu világ! Megkezdődik a munkás élet! 😔😢

Nagyon jó volt itthon ez a 2 hét holiday. 😍❤️

Nah!

Csók! 😘

Rion

😊☮️


(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!) 


Nincsenek megjegyzések: