2010. szeptember 28., kedd

Változtatás

 

Idézet mára:

Természetünkből adódóan ítélkezünk mások felett.
Ítélkezünk afelett, ahogy mások öltöznek. Ahogy a szomszédjaink ápolják a gyepet. És ahogy barátaink nyilvánosan viselkednek.
Igen. Állandóan ítélkezünk, nem is gondolva, h egy napon ítélkezhetünk akár magunk felett is.

( Született feleségek )

 

Kriszta főnökömet felhívtam ma, h szombaton nem-e mehetnék délelőttre dolgozni, mert fél évesek leszünk a Ricsivel. Tök aranyos, s segítőkész volt, mert először nem tudta megnézni, mert nem az irodában volt, s mondta, h majd visszahívnak, s elköszöntünk. Gondoltam, h abból sem lesz semmi, de tényleg visszahívott, s mondta, h nem megoldható sajnos, de majd akkor azon lesz, h este előbb végezzünk.

Mind1. Szerintem majd úgy oldjuk majd meg akkor Mancival, h pénteken 8-17-ig melózom, s akkor este megyünk el a “lyukunkba”, ahol 6 hónappal ezelőtt összejöttünk. Bár érdekes az egész, mert am hivatalosan vasárnap óta mindketten egyedülállóak vagyunk, s fogalmam sincs, h mi van velünk…6a00d83451cc7469e201348663d404970c-250wi

De mind1. A részletekről meg továbbra sem kívánok írni, csak annyit, amit amúgy is tud mindenki. ( Máraki facebook-n fent van. ) 

Am meg hiányzik a meló. Ma meg holnap szabadnapos vagyok ugye, s nem tudok mit csinálni. Inkább mennék vissza dolgozni! Most mi a fa..t lessek itthon?! A kutya sincs neten. Full pangás van. Mindenki suliban, meg melózik.

Akkor tegnap este beszéltem egy másik H&M-ben dolgozó kedves kollégámmal, - kiről írtam is a múltkor, h a kollégáim nagyon kérdezősködtek, h mi van velünk. – s Ő megvigasztalt, jót beszélgettünk, s elterelte a hülye borongós gondolataim. Ha minden igaz majd holnap talizunk is személyesen.

Elhatároztam, h most már teljes komolysággal – mondhatni szigorral – fogok a munkámra figyelni, s azon leszek, h 100%-os jó teljesítményt nyújtsak munkahelyemen, hisz, ha így van, akkor nem lesznek gondok, lebaszások, s reményeim szerint a kollégák is jobban megbecsülnek majd.

Eddig olyan szétszórt, zizi voltam, ahogy visszanézek eddigi munkámra. Ennek akarok véget vetni. Jó és fontos számomra ez a munka, s ezért is összekell, h szedjem magam. Tudom, h sokkal jobban is tudok teljesíteni, s itt az ideje, h így is tegyek!

6a00d83451cc7469e2013486631583970c-500wi Eddig pesszimista voltam, s minden bajom volt, h 10 rugós hiány volt szombaton az én kasszámban. Ha én okoztam a hiányt, ha nem – mert rajtam kívül mások is voltak abban a kasszában – de akkor is megérintett, s most már látom a pozitív részét is a dolognak; Kellett ez a nagy pofon, h észhez térítsen, s ráébresszen arra, h most már jobb, ha összeszedem magam, s változtatok a dolgokon, mert ez nem jó se nekem, se senkinek.

Szeretném, ha állandóan nullás kasszám lenne, amit nem könnyű elérni, hisz nem állandó 1 ember van az adott kasszában, hanem mások is, de a lényeg a lényeg, h most már sokkal komolyabban kell h végezzem a munkám. Eddig lehet azért volt ez a szétszórtságom, mert feloldódtam, s ez az oldódás egy kis lazasággal is járt, ami negatívan hatott rám, s munkavégzésemre, ahogy azt a tények, s egyes kollégáim hozzámállásán éreztem is.

Lehet, h jobb is ez a 2 nap szabadnap, mert most így van időm, s lehetőségem, h gondolkodjak, s felnézzek és lássam azt, h mi folyik valójában körülöttem, s merről, milyen irányba haladok.

Amúgy most ismét vonaton ülök, s száguldom hazafelé. Kíváncsi vagyok, h otthon is milyen lesz majd a helyzet, s h fogom bírni anyummal…

Na! Mára lényegében ennyi. Holnap este majd jelentkezem.

Csók!

Rion ;)

(K)

6a00d83451cc7469e201348663cc47970c-500wi

Nincsenek megjegyzések: