2011. június 1., szerda

Szűresen, első munkanap, szépfiú:

 

Idézet mára:

Különös, hogy az emberek mennyire ragaszkodnak a foglalkozásukhoz, hogy örökké ugyanazt akarják csinálni!

Agatha Christie

Május 31. Kedd:

Ma voltam szűrésen. Nem megyek többet a VI. kerületi bőr és nemibeteg-gondozóba az is biztos! Ti se menjetek! Nem tetszett se a kiszolgálás, se a színvonal se semmi! A VIII. ker sokkal jobb! Mind1! Kipróbáltam ezt is, tanultam, tapasztaltam azt jóidő! Am az ápolónő, miután behívott, leültetett a székbe a napra, h akkor leveszi a vért. Pislogtam rá döbbenten, h kajak kitesz a napra, s itt akar megszúrni? Akkor még el is vesztem az eszméletem, nemhogy leesik a vérnyomásom! Mondtam a gondozónőnek még az elején, h általában 6a00d83451d8ee69e2014e88d0c127970d-800wirosszul szoktam lenni a vérvételen, így áttessékelt az ágyra, s lefeküdtem, így szerencsére észnél voltam végig. Aztán feküdtem még egy darabig, vettem be a szokásos módon zsebembe készített cukorkát, s így haza is tudtam egyedül menni. Mosolygó arc

Június 1. Szerda:

Ma volt az első munkanapom a Pull-nál. Jó volt. Sokkal lazább az egész. Szotyi van. Arc nagy mosollyalUgyan azt csinálom most az elején, mint anno a H&M-nél. Fülkézés, s rendrakás. Itt a ruhák nagyrésze szépen hajtogatva van. Rendezett. Nagy +, h csipogózva, s hajtogatva érkeznek az áruk, s így szebb, s könnyebb őket kitenni.

Egy rakat új kifejezéssel találkoztam, de persze a felét nem jegyeztem meg. Annyiból jó, h angolul mondunk mindent, szo így valamivel könnyebb megjegyeznem a szakszavakat. Sokkal átláthatóbb, s rendezettebbek a dolgok, mint a H&M-nél. A főnököm 23 éves, s tök fiatalos a csapat.

Nagyon tetszik, h figyelnek a biztonságra. Tök menő a voki tokink is! Arc nagy mosollyalNéha lehet hallani a taxisokat is, s mikor hirtelen megszólal olyan, mintha rendőr lennék, s a kollégák mondják, h mi a szitu odakint...Arc nagy mosollyal 

6a00d83451d8ee69e2015432b17175970c-800wiAkkor lazább a hangulat is. Nincs az a feszko, hajtás, pörgés, mint a H&M-nél. Likeolom. + A gépek, a technika is sokkal precízebb, s fejlettebb.

Am ne értsetek félre. Azért hasonlítok mindig a H&M-hez mert csak ahhoz tudok, h ott dolgoztam, s nem rosszból hasonlítgatok. Szeretem továbbra is az “édzs end emet”, s imádtam ott dolgozni, (drága kollégáimról nem is beszélve) s most is ott dolgoznék, ha nem a halál faszára kellett volna kijárni… :/

Ma megkaptam a munkaruhám egy részét is. Most első körben kaptam egy fasza koptatott szűkszárú farmert, s egy fehér pólót. S-es, de ez tényleg S-es! Ami a nálunk M-es, az H&M-nél S-es. Tök jól áll! Nagyon likeolom! + Ha ügyelek rá, akkor látszik is egy peppet a szép pici mellizmocskám! Arc nagy mosollyal Kapni fogok még majd cipőt, övet + még 1 pólót is, csak most nem volt rakiban. Szo likeolok most így az elején mindnet. :)

+ A fél boltot feltudnám itt is vásárolni !Arc nagy mosollyal  (De csak azért a felét, mert a másik fele női!Arc nagy mosollyal ;) Arc kinyújtott nyelvvel)

Aztán meló után elmentem egyik lakótársammal a Westendbe, h veszekColin Thomas-026[2] magamnak majd egy szivárványszínű karkötőt, de hiába kérdeztem meg több üzletben, nem lehetet sehol se kapni! Titta nonszensz! Aztán elmentünk a H&M-be is. Nagyon fura volt. Visszatérni oda, ahol bő fél évet lehúztam. Furi volt az is, h furi, h annyira zsúfoltan vannak a ruhák, h kupi van, h sokan vannak. Még furibb volt, h a régi csapatból szinte csak a menedzser team-et ismertem. Az összes többi eladó új volt. Igaz arról tudtam, h azóta már a régi banda 70 %-a felmondott, de csak most szembesültem vele igazából. Aztán megláttam egy nagyon helyes új eladó fiút! Anyááád! Ne tudd meg! Az erő szinte kifutott a lábamból! Arc nagy mosollyal Jesus mondom! Aztán persze telefonáltam egyből, volt kolléganőmnek, h csekkoljam izibe a srácot, h mizu vele, de mondta, h hetero. Kicsit kivoltam akadva Móunika, de túltettem magam rajta. Arc nagy mosollyal Így legalább kevésbé szomorkodom, h egy ilyen helyes kolléga maradt le a listámról. Arc nagy mosollyal Kacsintó arc Arc kinyújtott nyelvvel

Nah! Mára lényegében ennyi! Feküdni kellene már, mert holnap egész napozni fogok. Reggel 10-től este 9-ig tolom majd keményen a biciklit. Zavarban levő arc Mosolygó arc Kicsit meglepődtem, a beon (beosztáson), de nem nyavalyogtam. A Camponábn sok mindent megtanultam már, szo kibírom. Szo holnap tuti nem fogok írni.

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

6a00d83451d8ee69e2014e88d0ccf0970d-800wi

2 megjegyzés:

attila írta...

Nem tudom milyen szűrésen voltál,gondolom HIV.Tudom ajánlani az Országos Epidemiológiai Központ
Budapest IX. ker., Gyáli u. 2-6. Szerintem nagyon emberségesek,kedvesek.

Rion írta...

Jaja. HIV, meg a többi...

Köszi. AZ nekem már messze van. :)
Maradok a VII. keri bőr és nemibeteg-gondozónál. Ott is nagyon kedveek ,aranyosak, sőt viccesek is.:)

Soha nem felejtem mikor, mikor megkérdezte a gondozónő kedvesen poénosan, h dugizol, v dugcsiznak. :D XD Azt hitttem, h lefordulok a székről, de ezzel a beszólásával, minden izgalom, feszültség, félelem kiszállt belőlem. ;)