orosz-melegek-300x252.jpgVan nekünk olyanunk.
Igaz kicsit fura, mert valahogy úgy állunk ehhez a kérdéskörhöz, mint egy halom idióta ősember, aki most mászott (esett) le a fáról, és úgy értelmezi a JOGOT, ahogy épp neki tetszik.
Lássuk akkor sorban a „buziság” kérdéseit, így Pünkösd napján… „Éhgyomorra”, mert ugye ma van az a nap, amikor "elvileg" a szentlélek megszállta Jézus tanítványait, azaz ma van az a nap, amikor minden keresztyén magyarnak fel kéne ismernie, mi is az a szeretet (tolerancia, összetartozás, elfogadás, stb...).

Mert a mocskos buzik
Mi magyarok szeretünk kenetteljesen, már-már nazálisan a jogainkról papolni. Azokról a jogainkról, amit feszt megtaposott, hol az MDF, hol az MSZP, hol a Fidesz, hol Amerika, hol az Oroszok, hol az EU, stb… Szóval valaki, akire lehet haragudni. Mert nekünk a jog az baromira jár, mert a jog az olyan, hogy az jár, mert a jog… izé… jogunkban van… jog… izé... mert jogosság, és jog...
Közben a többségnek arról sincs lila lövése, hogy mit is jelent a szó: EMBERI JOG!
Mert nem érti, hogy nincs olyan, hogy valaki egy kicsit magyarabb. Kicsit emberebb… Kicsit több joga van… Esetleg kicsit kevesebb…
Csak Ember van, és EMBERI JOGAI.

De azok a mocskos Buzik ne táncoljanak félmeztelenül az utcán!
Miért ne?
A szüfrazsetteket, akik a nők jogaiért harcoltak az utcán, konkrétan egy egész férfinemzedék tekintette kurvának, csak mert felvonultak az utcán, mert így tudtak rámutatni a nagy kérdésre: Mi lenne, ha a nők egyenlők lennének a férfiakkal? Persze a mai napig rohadtul nincs egyenjogúság, mert ugyan azért a zsetonért, egy nőnek szopnia is kell egy melóhelyen, és lássuk be, hogy a társadalom az egyenjogúság tekintetében pont annyira korrekt, mint a fókavadászok voltak a bébi fókákkal…
De sok nő (férfi) mégis azt mondja, hogy egy meleg az ne táncoljon az utcán, mert az gusztustalan.
Én meg azt mondom, hogy ezen analógia mentén, aki vaknak születik vagy bénának, attól elvennéd a fehér botját és a tolókocsiját? Esetleg ha kimennek tüntetni az utcára, akkor kikérd magadnak, hogy ne merjék mutogatni a „nyomorukat?

Nem ugyan az, homokosnak lenni, mint bénának!
Mert? Az anyaméhben a gyereknek van egy választási nyomtatványa, amit pont olyan hülyén tud kitölteni, mint a választásra jogosult magyarok majd egésze?
Gondolod, hogy valaki teljesen önszántából születik vaknak, nyomoréknak vagy melegnek?
Tovább megyek.
Ha a melegség nem választható opció, akkor miért nem ugyanúgy tekintünk rá, mint teszem azt a lyukas szívvel való születésre?
Hja… mert a lyukas szív műthető?
Értem… akkor aki autistának születik, az akkor nem kap emberi jogokat? Mert szarul ikszelt az anyaméhben?
Na figyelj!
A meleg ember is ember.
A nő is ember.
A rokkant, a vak, a siket is ember.
Csak a mi – magyar – retekmód összetett, jogkövető és jogkövetelő társadalmunk valahogy nem érti, hogy nincs differencia.

De a melegek undorítóak.
Én ismerek egy csomó heterót, aki nem csak undorító, de buta, ostoba, agyhalott, kretén is. Mégsem hordok rájuk betont, pedig a többségük megérdemelné, mert a társadalom kerékkötői.
Ha ilyeneket akarsz látni, elég kimenni az UTE-Fradi bajnokira. A megjelentek kilencven százaléka Tajgetosz pozitív. (by: Fable). Mégsem megy ki pár magamfajta golyószóróval ritkítani őket, mert JOGUK van szeretni a csapatukat, magukra festeni a csapatuk totemállatát, berúgni, őrülten üvölteni, ha megvan a döntő gól… Mert Jogukban áll megtenni. Joguk van a vallásukhoz, fétisükhöz, hobbijukhoz… És jogukban áll rondának vagy gusztustalannak, sőt, Hülyének is lenni. (Ugyanakkor ahhoz nincs joguk, hogy garázdálkodjanak, mert az már jogellenes.)
Veszed, miről brekegek?

De a melegek ne házasodjanak!
Mert?
A szerelem az a heterók privátja? A melegek szerelme feltétlen mocskos? Ezen az alapon a szex az a pornófilmek szintje, és fogadjuk el, hogy mindenki, aki bármikor szexelt, egy mocskos állat, csak mert van, aki "úgy" műveli. Ráadásul akkor a házasság voltaképp szexualitás kérdése? Hm? Magyarán, ha a szex nem olyan, mint az átlag (csak tudnám milyen az átlag, amit etalonnak kell tekinteni?) akkor a házasság nem megköthető? 
Az érzések nem lehetnek kisajátítva, mert vannak egyetemes dolgok, amiket nem vonhatsz meg senkitől a nemi identitása okán.
Csak, mert valaki másképp látja a szépséget, nem szabad és nem is lehet megvetni. Lássuk már be, nekünk sem tetszik minden nő, mert különbözik az ízlésünk. Mégsem keresünk széklábat, hogy egymásnak menjünk, csak mert nekem a vörös, a haveromnak, meg a barna bigék jönnek be. Van, akinek férfi létére nem Cameron Diaz az ideál, hanem David Cameron… Legyen neki meg az öröme.

De ne vállaljanak gyereket a melegek, mert sérül a szexuális kultúrájuk.
Már kié? A gyereké?
Manapság a szülők prűdek. (régen is). Nem beszélnek a szexről. (piáról, cigiről, drogról sem).
Terry Black egy HŐS! Ő tuti (szerintem) felvilágosítja a fogadott gyerekeit, és rávilágít az egészséges szexualitásra, mert nem tabunak tekinti, hanem olyan ismeretnek, amit át kell adni, hogy a gyerek ne a sötétben tapogatózzon. (És nem a meleg erkölcsöket, hanem az általános szexuális erkölcsöket).
Ha minden apa és/vagy anya, olyan lenne, olyan jó szülő, mint Ő, a Földön - merem állítani - kevesebb lenne a rossz!

Egy halom olyan kretént ismerek, akik ugyan heterók, de én magam egy tengerimalacot sem bíznék rájuk, aztán mégis van három gyerekük. 
A család nem attól lesz érték, és mérték, hogy ki miként használja a nemi szervét, hanem azoktól az emberi értékektől, ami egy családot minősít. Összetartozás, biztonság, szeretet, megértés, hit, törődés és folytathatnám végtelenségig azon jelzők sokaságával, amit az önmaguknak JOGOKAT követelő, a melegeket mélyen elítélő magyarok valahogy mintha nem ismernének.

A nagy családi értékektől elájult apák és anyák kilencvennyolc százaléka több időt tölt tv-nézéssel és internetezéssel, mint a gyerekével. 

És akkor jár a szájuk a családról? Mire fel? Fogalmuk sincs mire van szüksége a gyereküknek. A mai világban a kretén szülők annyira nem foglalkoznak a gyerekkel, annyira nem kérik számon az iskolai dolgaikat, hogy a magyar gyerekek fele funkcionális analfabéta... Mindezt azért, mert a  sok mintaszülő úgy véli, hogy az iskola, meg a tanár tanítson... Neki oda sem kell bagóznia. Bezzeg, ha a gyerek teherbe esik, bedrogozik, alkoholista lesz, akkor keresik a bűnbakot, holott csak a tükörbe kéne nézniük.

De a melegek mások.
Persze.
Meg a zsidók, a cigányok, a feketék, a sárgák, a törpék, a rokkantak, a sérültek, és amúgy a szomszéd is… Mert a Föld egy baromi színes hely, ahol az egyformaság az, amit a természet kerül, mert minél színesebb egy faj, egy egyed, annál rátermettebb…

Én marhára nem szeretnék senkivel sem egyforma lenni, mert engem zavarna, ha egy halom olyan klónnal kéne élnem egy helyen, akik semmiben sem különböznek tőlem.
Az élet olyan borzasztó lenne, amit nem tudok elképzelni. 
Persze sokan úgy vélik, hogy a másság az bűn. és dögöljön meg bárki, aki eltér attól a normától, amit magának elképzelt, és normálisnak gondol...

De a melegeknek akkor sem jár ugyan az…
DE!
Vagy neked sem jár az, amiről azt hiszed, hogy JOGOD van hozzá, mert az emberi jogok nem úgy szólnak, hogy a heterók meg a fehérek vagy a magyarok jogai, csak úgy en bloc EMBERI JOGOK.

Úgy szeretem, amikor valaki jogsérelemről papol, de szemrebbenés nélkül átlép mások jogainak el- és felismerése mellett... Mert mire fel?

De…
Nincs de!
Ha úgy érzed jogtalanságot követ el a Fidesz, Orbán, az MSZP, Gyurcsány, a Jobbik, a hatalom, a gazdagok, a bűnözők, akkor fogadd el, hogy a Jogok nem személyre szabottak, hanem a társadalom egészére vonatkoznak, egyetemesen, nemre, rasszra, etnikumra, nemi identitásra, vallásra és még ezernyi dologra nézve FÜGGETLENÜL.
Mert nem picsák, buzik, niggerek, cigók, zsidrákok, japsik és gnómok, hanem emberek élnek ezen a Földön…

Amíg ezt nem érted, addig nem fogod megérteni, hogy miért nem kapod meg a neked „járó” jogaid. Pedig egyszerű. Azért nincsenek jogaid, mert TE vagy az a MÁS, amit lenéz, megvet, elítél, kitúr, kihasznál, kizsigerel, pellengérre állít és utál valaki. Azaz van, aki szemében te pont annyira utálatos, undorító és vállalhatatlan vagy, mint a te szemedben teszem azt a melegek…



Tudom!
Ez a blog-bejegyzés a megszállott, jogkövetelő, keresztyéni érzületű magyarok nagy többségének csak arra elég, hogy engem buzi liberálbolsinak állítson be, mert jobb érve nincs! 

http://shepherdszerint.blog.hu