2012. október 18., csütörtök

…Negatív…

 

Idézet mára:

"Megbízol-Elárulnak
Jószívű vagy-Kihasználnak
Szeretsz-Megbántanak..."

 

Október 14. Vasárnap:

Norbival este megint volt egy kis összezörrenésünk, minek következtében töröltem jó pár meleget az ismerőseim közül, mert nem akartam már tovább hallgatni a már szinte minden vitában állandósulóvá vált “fb-s buzi ismerőseid” témát. S így már azokkal se fogom folytatni a levelezést, kikkel eddig hónapokon keresztül ment!Elegem van már ebből a vita témából! Szo ezúton is bocs az érintettektől!

Október 16. Kedd:

Este elkezdtem Norbival komolyabban beszélgetni. Olyan komolyabb probléma van köztünk, ami nekem egyáltalán nem jó, s neki sem…

Volt sírás először az Ő részéről, aztán nálam is eltört a mécses…

Október 17. Szerda:

Elég szarul aludtunk az este. Kelés után még folytattuk a tárgyalást, aztán kompromisszumost kötöttünk, s majd meglátjuk, h hogyan tovább…

Délután Norbival és Popovval elmentünk végül a Laptop diszkontba, h akkor megveszem a laptopom. 2 órát töltöttünk ott. Megnézték a használt laptopom, kitöltettek egy rakat papírt, fénymásolás, ilyen, olyan iratok beadása. Nem ment annyira gördülékenyen. A bank a hitelkérelmet csak másnapra fogadta el, mivel késő délután volt már szo majd csak pénteken lesz meg az új laptopom, mivel aznap nem dolgozok, s betudok menni ismét befejezni az ügyet. Nem örültünk neki, de miért is menne minden simán ugye?! Mosolygó arc

Este Norbival sétáltunk a Duna-parton, s észrevettük, h a szabadság híd zöld korlátjain is vannak szerelem lakatok. Jó volt sétálni.

Utána Norbival és Popovval elmentünk a Mamuthoz, ahol találkoztunk Zsófival és megnéztük az Elrabolva 2.-t, majd hazajöttünk, s Norbi csinált finom pina colada-t. Zsófinak, mint lánynak szívtuk a vérét, h milyen undi is a női nemi szerve, és h a nőkkel csak a baj van és a többi. Ő gyorsan ki is dőlt, s bealudt. Mi még egy darabig beszélgettünk, aztán Köpött a maci nekünk is.

Október 18. Csütörtök:

Ma csak kismama műszakban dolgoztam 12-18-ig. Havi 3-4 alkalommal van ilyen napunk, ami tök jó. Mosolygó arcHolnap megyünk az új laptopomért és leadom ezt. 30-ért akarták beszámítani, de sikerült feltornásznom 35-re azzal érvelve, h ha már itt veszek egyből egy igen drága új laptopot is, akkor már legyen szíves… Arc nagy mosollyal Nem sok, de ennyivel számoltunk, s ez is valami. Szo most utoljára írom a régi Toshiba laptopomról ezen bejegyzésem. Kicsit furi és rossz érzés h megválom a 4 éves szeretett laptopomtól, de hát hiába… … bika vagyok….

 

 

Am melóban minden okés. Nem tudom, h írtam e már, de múlthéten lejárt már a próbaidőm. 1 hét múlva várhatólag megkapom az Armanis öltönyöm, amit már nagyon várok! *.*

Am más nem jut már az eszembe, de h őszinte legyek, nincs is kedvem semmihez… 2-3 Napja már ismét csak fél embernek érzem magam, amit nagyon nehezen viselek, s hol rám tör a sírás, hol a hányinger kap el, miután összeszorul a gyomrom és elkezd kavarogni a sok hülye gondolattól. Kevesebbet is eszek, mert összevan szűkülve a gyomrom, s enni sincs kedvem.

Utálom az Október- November- December hónapokat, mert ezek nekem az elmúlás hónapjai, s csak rosszat hoztak nekem az elmúlt 2 évben, ahogy most is. A faszom kivan, s legszívesebben egy jót behúznák valakinek!

Haragszom, mert mi a faszért kell elvenni a jót, miért szűnik meg, s miért kell állandóan valami szarnak történnie?!H ezáltal fejlődjünk, erősödjünk? Nem igaz, h nincs jobb út hozzá! Ez az egész élet egy nagy selejtes, elbaszott világ!

Elfáradtam, s elegem van ebből a köcsög életből és az emberekből!!!! Mérges arc Elegem van, mert társaságfüggőek vagyunk. Az ember egyedül nem képes megélni, egymásra vagyunk szorulva, utalva s mégis pont h egymásnak okozunk rosszat, hozzuk el a vesztét, tesszük tönkre a másikat!

Undorítóak vagyunk!

Remélem a következő dimenzióban, már egy jobb faj vagyunk, s kikorrigálták ezeket a szarokat!

Mert én nem akarok már itt élni! Elfáradtam, s szeretnék kilépni ebből az életből/dimenzióból, mert attól félek, h a szintén elbaszott természeti folyamat, - mely szerint a nagy mértékű elkeseredés és bánat, rossz tettet szül, - következtében én is megfogok bántani mást(okat), amit nem szeretnék. Főleg olyanokat nem, kiket szeretek… … de már az a baj, h vasárnap óta már beindult ez a folyamat…. :/ Zavarban levő arc Szomorú arc Mérges arc

Viszlát!

Rion

 

tumblr_ltmr44GtLG1qcxa34o1_500

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

Nincsenek megjegyzések: