2010. február 18., csütörtök

Közös buli?




Ma nem volt semmi különös. Egy átlagos nap volt. Leszámítva a hazautazásom, de erről majd egy kicsit később.
Érdekes infót  - sajnos elég felszínes, hiányos infót - kaptam a "közismert pasitól". Ugye levelezgetünk, s mondta, h olvassa a blogom, s mikor megkérdeztem, h hogyan talált rá, mondta, h csiripelték a madarak a suliban... Ahaaaaaaa -mondom! :)

Hát Drágáim! Remélem, h Úri emberek olvasnának, s ha látnak a suliban, akkor lesznek oly kedvesek, s rám köszönnének! Egy szimpla "Szia Rion" is megteszi, s akkor tudom, h mizu! ;) Extrovertált személy vagyok, szo szívesen, s örömmel ismerkedek.  ;)

JA! Kompromisszum kész vagyok, s nem harapok! ;) :P XD Idéznék még GY: Ferenctől is, de inkább mégse teszem meg, mert kicsit félreérthető! ;) XD

A lakótársnőmmel utaztam haza, s teljesen zavarba hozott! Szinte végig beszélgettünk az úton hazafelé. Ennyit még nem beszéltem vele soha, s jól összeismerkedtünk. Rendes csajszi.
Szo zavarba hozott, mert mikor jött a kaller, akkor megkérdezte tök komolyan és hangosan, h Ő bejön?
Hát még az állam is leesett, aztán elkezdtem nevetni, leplezvén zavarom, s annyival elintéztem, h jó vicc volt. Erre megdöbbenve, kérdezte, h; "Most miért? Velem miért nem beszélsz ilyenekről." Erre komolyan, s kérdően visszanéztem rá, s témát váltottam, h; "szo ott tartottunk"... ;)  :/
Am helyes volt a kaller. Nagyon hasonlít a 3. műszakból az egyik rendőr srácra. Nem Bosco-ra, hanem a másik fiatal fekete zsarura. Tegnap elkezdtem am nézni ezt a régi sorozatot.

Annyi sok jó helyes pasi van benne! Ott van pl.: a tűzoltó Jimmy, meg a 2 mentős srác, kinek nem sikerült megjegyeznem a nevét, de az egyik  kis Latin srác, aki meleg.

Mindig mindenhol csak a pasikat nézem. :)

JAJ! Visszatérve a "közismert pasira"!

Egyik levelében véleményezte a blogom, s ezáltal az én személyem. Tartalmazott pozitív és negatív véleményt is minek igen örültem, mert többre becsülöm az őszinte embereket, s én a reális kritikákat is épp olyan fontosnak tartom, mint a szép és jó, pozitív értékeléseket. Minden reális kritikát, építő jellegű kritikának fogok fel, s figyelembe veszek és próbálok arra törekedni, h kiiktassam magamból azt a fajta negatívumot, ha tényleg úgy érzem, h ez valóban negatív tulajdonságom.
Megtudtam továbbá, h Ők is ott lesznek majd az Alterban 27.-én. Tök jó! XD Jön am még valaki? Tarthatnánk egy szimpla ismerkedős estet! :) Jobban érezném magam én is így első alkalommal, h általam ismert emberek is vannak ott. :) Bár szeretném leszögezni, h ez az este Dávid barátom születésnapjáról szól az én részemről, s nem hagyom magára a Drágát, de a pasizás jogát mindezektől függetlenül továbbra is fenntartom! XD ;) :P
Szo!Ha valaki jön jelezzen, s egyeztetünk! XD
Na! Mára lényegében ennyi!

Majd jelentkezem!
Csók!
Rion ;)
(K)

5 megjegyzés:

angel.o írta...

... én még mindeig a "közismert pasi" elnevezésnél vagyok leragadva ... ez olyan vicce, miért nem azonnal "CELEB"?! Hehe!
Amúgy a lakótársad ééérdekes ... még ha biztos is a dolgában, azért ilyen konkrétan belecsapni a lecsóba ... tiszta paradicsom lett a képernyőm (belülről!) :o)

Rion írta...

:)

Sweet! XD

Pont írtam a múltkor, h nem szeretem az ilyen helyzeteket, s nekem az ilyen emberek olyan negatív érzést váltanak ki belőlem, h jobb elkerülni.

Szo jön itt a poén, h jókat beszélgetünk, kezdem megkedvelni, erre "belecsap a lecsóba!" s még ő háborodik fel, h nem osztom meg vele, h melyik pasi jön be!

Am nem haragszom rá, csak kellemetlenül érintett, mint mindig, minden ilyen féle durva, tapintatlan rákérdezés!

angel.o írta...

Megértem ...

Névtelen írta...

Az egész családi pótlékomat kajakra elvetted te sz.mét g.ci.

Rion írta...

?

Flirt?

?