2010. április 1., csütörtök

Ajándék, laboreredmény, suli, randi

 

Tegnap elfelejtettem írni, h mennyi ajándékot kaptam Broafkától! Milkás tolltartót, miben volt 4 db kis tába csokika. Texas-i édes cukrocskákat egyenesen Amerikából, török kávét Törökországból, s húsvéti nyuszit. Nagyon aranyos. Tudja, h édes szájú vagyok, s szeretem a kávét. Kíváncsi leszek a török kávéra, h milyen? Puszilom még egyszer, s köszönöm ezúton is. :)

Készítettem újabb képeket magamról, mikből 2-3-at kitettem rómeóra is, s szinte annyi levelet kapok, mintha újra regisztráltam volna! De lényegtelen, mert nem tudok senkivel sem találkozni. Nincs most időm. Meg most csak Spanyolra koncentrálok!

Felhívtam Őt tegnap este, mert sokat gondolok rá, s hiányzott, és hallani akartam a hangját, de sajnos nem ért rá, s msnre sem jött már fel. :( El is kedvtelenedtem, s írtam is facebook-on neki levelet, de mára már megbeszéltük. ricky-martin-gay

Holnap találkozok vele. Felmegyek hozzá Pestre, mert kíváncsi vagyok rá. Izgulok is meg félek is, h mi lesz, bejön-e majd, bejövök-e neki, szo, h milyen lesz a személyes benyomás?! :)

Ha minden jól megy, akkor 11-től 18-ig leszünk együtt. Este majd jelentkezem, s megírom, h mi volt. :)

Mutatok nektek Ricky Martinról pár sexy képet:

http://velvet.hu/blogok/kockahas/2010/03/31/
ricky_martin_furdonadragos_fotoi_felertek_egy_vallomassal/

Akkor a suliban megtartottam a Pr projektes prezentációm (PPP) :). A tanár részéről az volt az eredménye, h lényegében engem megvett volna, de a Pr tervem nem. Szo az előadásom, a kommunikációm, megjelenésem, öltözetem, előadásom jó volt, de a tervem összecsapott volt.

Igaza van, mert tényleg csak sitty-sutty kb.: 2 óra alatt csaptam össze az egészet, de a hétvégén majd kijavítom.

Akkor hiányolt egy másik óráról az öreg tanárom, kinél "rosszul voltam" múltkor. Kis aranyos volt. Én ugye leléptem a pr-es prezentációm után, mert mentem a kórházba a tegnapi labor eredményekért.

Szerencsére semmi bajom. Nincs semmi nemi betegségem, tiszta vagyok. A vasam valóban alacsony egy kicsit, s megkérdezte, h volt-e valami betegségem a múltkor, s mikor válaszoltam, h volt, akkor mondta, h akkor annak az utóhatása még ez, de stabilizálódni fog.

 Ricky Martin Szo, mivel a kórházba mentem, meg utána a könyvtárba még a szakdogámhoz könyvet kivenni, így nem mentem be az öreg órájára. De mikor ezekkel végeztem visszamentem a suliba, s leültem a földszinten a kanapékhoz, s az óra végeztével, jött a tanárom, s mosolyogva jött oda hozzám, h; "Hát Én, hogy hiányoltam magát!"

Elmondtam neki, h vérvételen voltam pont az miatt, amiért múltkor "rosszul lettem". ( Amiből persze semmi sem igaz.) Kedvesen érdeklődött, h h vagyok, mik az eredmények, s mondtam, h; " Háááát sajnos! Alacsony a vasam!" Adott tippeket, h régen mit csináltak ez ellen, s magyarázott valami almás storyt, de nem igazán értettem, s nagyon aranyosan magyarázott, s tök figyelmes, kedves volt, s ekkor olyan szar érzés, lelkiismeret fordulás jött rám, h hogy átbasztam szegény öreget!

De nem gondoltam, h ennyire beveszi ezt az egészet na! Most menjek színésznek? Neeeeem! Annak nem megyek, mert szar a memóriám! XD

Szo bírom nagyon, s azt kívánom, h bárcsak minden tanár ilyen lenne, viszont az órája meg annyira dög unalom, h internet nélkül kiugornék az ablakon! Jó! Van net, de olyan helyen vagyunk az épületben, ahol szarakodik a WIFI, s olyan lassúúúúúúúúúúúúú! :S Most vagy netezek rendesen, vagy sehogy! Útálom a lassúságot! 

Ma délután facebook-on beszélgettünk a Spanyollal, s este is fogunk még. Olyan jó volt, s várom már az esti msn-ezgetést is, s a holnapi talit is! Annyira izgulok, s félek, h valami nem lesz jó! Rég volt már bennem ilyen para, s máskor nem is szoktam ennyit agyalni 1 talin! :S :/24402_378435277777_78438037777_3509843_3976896_n

Szo most haragszom is kicsit magamra, h a f.szt parázok!

Anyum miatt is idegeskedek. Kedden beszéltem vele utoljára. Akkor mondtam neki, h pénteken megyek Pestre, de nem reagált rá semmit, s még csak azt se kérdezte meg, h minek megyek?! Meg össze is vesztünk, mert feljött a Ricky Martin-os téma... -.-' :/

Holnap reggel 8-kor(!) kelek, szo este előbb lekellene majd feküdni, de nem tom mi fog belőle megvalósulni... :S

Már itthon wok, s Egerből hazafelé lakótársnőmmel jöttem. Egyre jobban szeretem, s hiányozni fog, h most 1 hétig nem látjuk egymást, mert most kezdődik nekünk a tavaszi szünet. Nem vártam, s nem tom, h fogom túlélni itthon. :S

Mind1! Majd alakul.... Na! Mára ennyit!

Holnap este jövööööööööööök! :)

Csók!

Rion ;)

(K)

26051_397773547096_129680857096_4367872_7530887_n

Nincsenek megjegyzések: