2010. július 30., péntek

Interjúkon

 

Ma 2 interjúm volt. Érdekes módon mindkettőn angolul zajlott le az interjú. Az első host meló. 3 interjúztató volt. 2 magyar, s 1 angol, helyesebben izraeli. Én untik, h a izraeli sráchoz kerültem, pedig nagyon nem akartam, mert nem olyan jó az angolom, de aztán nem bántam meg. Nem volt vészes. Erős akcentussal beszélt, s nagyon hegyeztem a fülem, h mit is mond, de értettem, s ez nem volt olyan vészes, mint a 2. interjú. Am helyes volt az izraelita, s vicces volt, ahogy a nevem mondta.

Ha kellek, akkor a köv. héten visszaívnak. Sok csaj volt ott am, s mindenki beszélgetett, s én eleinte “elhatárolódtam”, de aztán én is közéjük csapódtam, s elbeszélgettünk és az egyik csaj különösen szimpatikussá vált, mikor mondta, h van egy aranyos meleg barátja. Egyből bevillant, h ugye ilyen barátnőket keresek én itt Pesten is, s egyből megkérdeztem, h h hívják. Facebook, s be is jelöltem a “jányt”. :) Hátha idővel haveri, baráti viszonyba kerülünk majd… :)

Aztán elkísértem Mancit mert Ő is ment egy helyre állás ügyben, s holnap lesz az első napja. Örülök neki. Igaz, elvoltam egy picit keseredve is, h akkor nem jön velem a holnap fotózásra, de a meló fontosabb. Ha fordított helyzetben lettünk volan én is a melóba mentem volna.6a00d83451cc7469e2013485327f82970c-500wi

Majd épp, h hazaértem, s öltözhettem is át és már mentem is a másik interjúra, ami itt volt hozzánk közel pár utcányira. Még jó, mert így is, épp, h odaértem. :) :/

Ez a meló úgy gondolom, h nagyon tetszene. Pergős meló. Ezt szeretem. Bár itt is angolul zajlott az interjú, de nem éreztem jónak. Itt is nagyon gyorsan, s erős angollal beszélt. Hasonlóan úgy, mint a CNN-en szoktak. OH my god! –gondoltam magamban. Olyanokat is kérdeztek, h pl.: Ki az USA elnöke? Ezt tudtam. Aztán ki Egyiptom(!) elnöke? :) OKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Hát mondom I don’t now. Mert még ha Izrael, brit, olasz, német, v franciát kérdeztek volna… De Egyiptom?!…  NONSZEEEENSZ!!!

Aztán magyarul is beszélgettünk. Elmondták, h miről lenne szó, mit kellene csinálni stb. Ez rendezvények szervezése, lebonyolítása stb… Likeolom. Jövő hét szerdáig értesítenek, ha okés a dolog. Örülnék neki nagyon, ha összejönne. Bizakodok, mert tegnap este beszélgettem egy jót telón “G”-vel, s jól esett biztatása, s eldöntöttem a segítségével, h tényleg másképp kellene hozzáállnom ehhez az egészhez. Nehéz lesz, de azon leszek. :) :/ Ezúton is köszönöm, s ölelem. :)

Szo mára lényegében ennyi.

Holnap fotózás, aztán este utazom haza. Majd jelentkezem.

Csók!

Rion ;)

(K)

6a00d83451cc7469e2013485327e88970c-500wi

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

angolul van az interju? :) .... kemeny... es mi koze a munkahoz az elnok kerdes? vissza kelet volna valaszolj egy fuck y..... puszi..

Rion írta...

Jaja. Nem tudom, h miért kérdezték ezt, de lehet, h csak azért, h összezavarjanak, v felmérjék, h mennyire vagyok tájékozódott...