2010. július 29., csütörtök

Meló, anyám, álarc

 

Összejönnek a dolgok. Mint mindig. Vagy egyszerre történik minden, vagy semmi sem történik. Ti is így vagytok ezzel, v csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

Ma voltam egy “meghallgatáson”. Egy konyhai melóra jelentkeztem. Tök jól, s közvetlenül elbeszélgettem az étterem vezetőjével. Fiatal nő volt. Teljesen nyíltan beszélgettünk. Megértő volt. Abban maradtunk, h ha kell helyettesíteni, akkor beugrok.

Aranyos volt, mert dicsért. :) H nagyon határozott a fellépésem, jól, szépen fejezem ki magam. Ez elgondolkoztatott, mikor eljöttem. Változtam. Már határozottabb személy vagyok, mint mikor felköltöztem. De Pest erre nevel. Manci is mindig azt mondta, h határozott, s magabiztos legyek, s a gyengeség, bizonytalanság legkisebb jelét sem mutassam ki. Írhatnék erről sokat, de nem akarok most.

Úton az étterem felé a földalattin fiatal turista lányok utaztak. Velem egyidősek lehettek. Vidámak voltak. Felszabadultak. Hülyéskedtek. Csüngtek a kapaszkodón. Azt kívántam, h bárcsak velük lehetnék. Vagy nekem is lennének itt Pesten is ilyen barátnőim. Bárcsak én is vidám, s felszabadult lehetnék ismét. Bármilyen könnyen is feltudnak húzni a nők, azért mégis hiányoznak az életemből.6a00d83451cc7469e2013485327de7970c-250wi

Anyummal is ma sokat beszéltem telón. Mondta, h este majdnem kikellett hozzá hívni az ügyeletet olyan rosszul volt. Szegénykém már nagyon kivan merülve idegileg. Amikor beszéltünk telón nyugodt volt. Mondta, h a szobámban ül. Nem mondta de egyértelmű volt, h hiányzom neki, s rossz, h nem vagyok otthon.

Szar érzés nekem is ez az  egész, de el kell fogadnia, s fell kell tudnia dolgoznia ezt az egészet bármilyen nehéz is. Persze mondani könnyű… Meg neki is a annyi baj van a nyakában. Nagyon megbántam, h akkor mérgemben meggondolatlanul előbújtam neki. Ilyenkor meg mindig azzal védem magam, h bezzeg mindenki más elfogad, szeret, sőt jobban megszerettük egymást, csak a saját anyámmal van ez másként. De továbbra is bizakodom, s remélem, h idővel tényleg megváltozik a véleménye, ahogy oly sokan mondták már ezt nekem…

Akkor mi volt még velem ma?…

Találkoztam A Westendnél Mylordommal. Kértem tőle, s most megkaptam a szombati fotózásra szükséges maszkokat. Aztán lementünk a Duna partra sörözni, sétáltunk egy nagyot, s közben beszélgettünk egy kellemeset.

Holnap 10-re megyek egy host melóra, aztán délutánra meg egy másikra. Örülnék, ha a host meló jó lenne, s össze is jönne, de már inkább nem is írok semmit… :/

Holnap este jelentkezem.

Csók!

Rion ;)

(K)

6a00d83451cc7469e2013485327cab970c-500wi

Nincsenek megjegyzések: