2013. április 12., péntek

Ivászat, rólam, újabb változások, rólunk…

Idézet mára:

"Mindannyian rendelkezünk különleges képességekkel, melyek segítenek minket életcélunk megvalósításában. Ezért nem érdemes összehasonlítani magunkat a körülöttünk lévő emberekkel.

Az összehasonlítgatás megakadályoz minket abban, hogy saját magunk legjobb változatává váljunk.

Amit mi adunk, azt senki más nem tudja, hiszen mindnyájunkból csak egy van." - Yehuda Berg

 

Április 1. Hétfő:10013_10151402421330918_1270124606_n

Délelőtt locsolkodás volt vidéken a rokonoknál. Késő délután pedig visszautaztam Pestre.

Este nagyon berúgtunk Norbival és Popovval a lakótársammal.

Összepakoltuk a vodkát, pálinkát, bort, energiaitalt, aztán kimentünk zülleni a szokásos Erzsébet térre.

Jó volt! Még kb szeptember-október környékén züllöttünk utoljára ilyen jót! Arc nagy mosollyal

Imádom ezeket az estéket. Csupa kellemes emlék! Arc nagy mosollyal Kacsintó arc

 

Sokszor adakozok mostanában a hajléktalanoknak. Aprókat adok, amik épp vannak a zsebembe, de jó érzéssel telt el, s már teljesen más szemmel nézek rájuk, mint anno.

Persze nem adok mindig mindenkinek, mert akkor nekem se maradna pénzem sokáig, de a normálisabbik fajtáknak adok, s anno meg mondjuk senkinek se adtam semmit.

Ha hosszabb ideig él az ember egy környéken, akkor egy idő után már ismerőssé válnak az arcok, s megtudja különböztetni, h melyik hajléktalan milyen.

150406_362194980551761_1537379460_n

+ Mostanában azt vettem észre magamon, h olykor szeretem játszani a hülyét! Persze van, mikor tényleg az is vagyok (Arc nagy mosollyal), de többször előfordult már mind a magánéletben, mint a munkahelyen az, h különböző témákban adtam az értetlent, mert érdekel, s kíváncsi vagyok, h más h látja  a helyzetet, s hogy gondolkodik, ő mit és hogyan reagál, hogyan old meg egy helyzetet.

Melóban ez hatalmas segítség volt nekem eddig visszanézve, mert segített felmérni abban, h ki mennyire pontos, ki milyen, h áll a melóhoz, hogy dolgozik.

Egy egyszerű s konkrét példa, h megértsetek;

Az első 2 hétben hagytam az összes kollégának, h elmagyarázza nekem azt, amit már más elmagyarázott, így 1 rutin feladatnak az elvégzését pl.: 10-szer, (10 kolléga)majdnem hogy 5 féle képen magyarázta el.

Így sikerült egy kis betekintést nyernem abba, h ki az aki precíz, ki az aki gyors, lassú, pontos, körültekintő, bonyolult, szétszórt, hanyag ésatöbbi…

Április 7. Vasárnap:487749_406667252763729_1367717781_n

Feljött anyum, hozott kaját. Most normális volt, s nem kötött bele mindenbe.

Norbi csinált tofut. Tényleg olyan mintha húst ennénk! Nagyon finom!

Este Norbiéknál aludtunk.

Április 8. Hétfő:

Voltam az Intercontinental hotelben, ami a Lánchídnál van a Dunakorzó elején! Hát luxus “kategóriában” dolgozom én is, de mégis kellemetlenül éreztem magam ott. Mindig feszengek, ha ilyen közegbe kerülök. Az üzletünk tulajdonosa otthagyta a kocsijában a laptopját, s azért kellett elmennem.

Am az új melóhelyen jó a csapat, s nagyon jól kijövök a kollégákkal, de nem sikerült még mindig megszoknom, s nem találom a helyem… :/ Hiányzik az Armani, s remélem h júniusig újra lesz változás az életemben, meló terén.

Április 11-12. Csütörtök, Péntek:

Szabadnapos vagyok mindkét nap. Megvettem a jóga matracom, s úgy tervezem, h májusban pedig megveszem a kedvezményes, 10 alkalmas Atma jóga bérletem is.

527609_354319131339346_1897040968_nKicsit drágállom így is, de ha tud valaki olcsóbbat a belvárosban, akkor szóljon pls! :D

Este kimentem Norbihoz a Bar-ba. Ott találkoztam Polettel a volt Pullos kollégámmal, mert ő szervezte oda a szülinapos bandát. Jól elbeszélgettünk a régi szép időkről.

Norbival összevesztünk. Mostanában nem áll fényesen a szénánk.

Mindketten sokat dolgozunk, s nem egyszerű így az élet. Sokat is változtunk, főleg ő lett másabb, ami nekem nem jó, de ő csak homokba dugja a fejét, s így nem tudom, h mi lesz ennek a vége, de az biztos, h nekem nem jó most ami van!

Úgy tekintek erre is, mint kihívásra, amit vagy így, vagy úgy de meg kell oldanom.

Am mostanában többen megkérdezték tőlem, (főleg ugye az új kollégák) h mióta vagyunk együtt. 1 éve s 4 hónapja, bár nekem ez felfoghatatlan! Nem tűnik ennyinek!Olyan, mintha csak pár hete v hónapja lennénk együtt! Elröppent az a majdnem másfél év, s teljesen természetes, s megszoktam h van Norbi… … Csak ne lenne olyan zombi és… …semmilyenes… … Olyan silány, egyhangú v negatív szinte állandóan az állapota, ami nagyon nem jó, s segítenék neki, de nem működik közre, mert szerinte nincs semmi, s minden okés.

Néha olyan, mint aki elvesztette az emlékezetét! Él és mozog, de kiszívták az agyát, s csak bolyong. Semmi élet nincs benne!

Váltsunk is témát, mert egyedül nem tudok ezzel mit kezdeni még!

Gyógyteákat, (borsmentalevél, fehér és csalán tea) citromos vizet és gyümölcslé turmixokat iszom. Bár a gyógyteákat csak ebben a hónapban fogyasztom, mert a túl sok fogyasztásuk már nem pozitív hatású.

A napi folyadékmennyiségem pedig tudatosan megemelem napi 0,5-1 L-ről, 1,5-2,5 literre. Próbálom magamba erőltetni ennyi folyadékot. Ha napközben nem sikerül meginnom 1 litert, akkor este mindig magamba erőltetek fél litert.

Nehéz, mert valamiért a szervezetem egyáltalán nem igényli a folyadékot, pedig kell.528511_10151407546350918_240702826_n

Konkrétan nekem 3 litert kellene naponta meginni, mert 20 kg-ként kell(ene) 1 liter folyadékot fogyasztani… Zavarban levő arc

A sok ivás miatt meg óránként szaladgálok a wc-re… Zavarban levő arc Este is legalább egyszer mindig kimegyek, mert elalvás előtt is megiszok mindig 1 bögre teát.

Am minden nap eszek banánt, mert nagyon egészséges, s persze nagyon szeretem. Arc nagy mosollyal

Észrevettem, az elmúlt napokban azt is, h ahogy beállt a jó idő, s mikor nem felhős az ég, nagyon sokat kémlelem az eget. Szeretem nézni a napsütéses kék eget, ahogy vándorolnak rajtuk a felhők, változnak a formái, este pedig a csillagokat kémlelem. Nézem, h egyesek mennyire összefüggnek, melyik fényesebb a másiknál, s próbálom megtalálni a fiastyúk csillagrendszert, de az eddigi esti pár perces séták alkalmával, még nem sikerült.

534876_10151406570520918_2057467509_nAz orion csillagképet  egyből meglátom, ha felnézek. Nagyon könnyű és jól látható. Egy nyíl, ami mindig kb, majdnem hogy északi irányba mutat.

Am h kezd megérkezni a tavasz, s egyre többet süt a nap, annál jobban élvezem ismét a tetőtéri lakásunkat. Jó ilyen fényes, napsütötte lakásban lenni. Mosolygó arc

Pénteken szaladgálós napom volt.

Megvettem nagy nehezen kb bő 3 órás ügyintézősös, szaladgálás után a pannonnál a 30 G-s mobilnetet, így újra van rendesen netem.

Eddig Popov 8 G-s mobilnetén éltünk, de 1,5 hét után feléltük. (Nem! Nem a sok pornó miatt! Arc nagy mosollyal )

Nah!

Szo csütörtökön voltam a pannon üzletben a Corvin bevásárlóközpontban, ahol nem volt készleten mobil stick. Mondták, h pénteken lesz, menjek vissza. Délutánra visszamentem, s 20 perc várakozás után végre sorra kerültem, s közölték, h nem érkezett meg még mindig a szállítmány!

Joh! Semmi gond! Előfordul ilyen! Gyerünk a Westendbe! Ott meg közölték, h 2 fényképes igazolvány kell a szerződéskötéshez! A személyim mindig nálam van ,de a jogsim, meg a pénztárcámban otthon!

Nah! Lejátszódott a fejemben az alábbi jelenet, azon része, h átnyúlok a pult felett, megragadom a grabancát, megrángatom, s megkérdezem;
“Igen?! Oszt ezt ki mondja?!
-ÉN!
-NEM MONDOD KOMOLYAAAAN!” Arc nagy mosollyal

De mivel az erőszak nem megoldás és békesség, szeretet és harmónia van, így csak mosolyogni tudtam az agyamat elöntő idegtől, s szépen hazamentem a Corvinhoz a jogsiért, s visszamentem, majd fél órás szöszölés után megszületett!

Távozván, megláttam a pannon üzlet mellett lévő Bershkát, s így be is tértem oda, s mérgemben nyugtatóként vettem magamnak egy dzsekit!

Elszállt egyből minden ideg belőlem! Arc nagy mosollyal

Am melóból felhívtak, h hétfő reggel 9-től 16-ig lesz egy csoportos vezetett meditáció, s szeretnék e menni? Örömmel elfogadtam a meghívást, s kíváncsian várom! Mosolygó arc

Nah! Ennyi, még lenne miről mesélnem, de le kell állnom, mert mindig eszembe jut valami, s akkor soha nem végzek!

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

703995_570193269673579_1353562535_o

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

Nincsenek megjegyzések: