2010. február 19., péntek

Buziságaim, anyum, politika


Full bele buzultam a Született feleségekbe! Tegnap este egyszerre megnéztem 3 részt, mivel hajnal kettőre végeztem, mert kb 11-12 körül kezdtem el nézni.
Ma napközben is megnéztem 2 részt. Már a 4. évadnál tartok. Konkrétan ott, h megjöttek az új lakók, kik melegek. :)

JAj! Úúúúgy szeressük ezt a sorozatot!!! ;)

Mikor van kedvem akkor nézem a QAF-ot (Fiúk a klubból) és a 3. műszakot is. Bár ezek magyarul vannak meg, s annyira nem fekszenek. A feliratos filmeket jobban szeretem. Imádom az angol akcentust, ahogy beszélnek. A szüli. feliket is azért szeretem nagyon, mert olyan jól, tetszetősen beszélnek! Főleg Gaby!

Ma letöltöttem az e-felvis hitelesítő adatlapom, mit majd Hétfőn Pesten fel is adok!

JA! Igen! "Mylordomnak" üzenem, h jövő héttől ismét van melóm, szo valószínű, h tudunk találkozni megszakítás nélkül a "törzshelyünkön"! ;)

Bár új melót kaptunk, s be kell tanítani, s nem tom, mi h lesz, de ha valami van írok! ;)

Ma eldöntöttem, h Kedden ismét elmegyek a Dear Györgyike doktornőmhöz, h nyomkodjon már meg, s csekkoljon le, h most mi van, vannak e tüneteim, mert én nem tudok már mit gondoljak. Nem értek én hozzá! Biztosra akarok menni! Igaz egy ideje nem voltam már úgy senkivel, de attól még lehet valami kínom, s jön most a tavasz, s újra belecsapok ugye a lecsóba, s nem akarok én se senkit megfertőzni semmilyen bacival. Inkább adjon be egy adag penicilint oszt jó napot! XD

Bár tudom, h ez nem így működik, meg szerintem nincs is semmi nemi bacim, mert ahogy mondta úgy átellenőriztem magam, s nem találtam semmi, és tüneteim se voltak, de azért elmegyek, mert ha Ö, mint doktor leellenőriz, s nem talál Ő se semmit, akkor már végleg megnyugodok, h minden ok, s akkor indulhat újra a buli. ;) :P Kicsit olyan feelingem van, mint aki eddig szervizen volt. Leellenőrizték, kijavították, sőt javítottak is rajtam (gyúrás), s a jövő hét végére kigördülök a szervizből, s újra indulhatok... :)

Anyummal ma is veszekedtünk egy jót! XD Vele kapcsolatban is drákói döntést hoztam. Nem fogok én már itt tökölgetni semmivel! Semmit nem érdemes neki elmondani! SEMMIT! Csak, amit nagyon muszáj, de ezentúl olyan cenzúrát vezetek be vele szemben, h még lehet Én is megbánom!

Taktikát váltok, s az Ő agyával fogok ezentúl gondolkozni vele szemben!
Arról van szó, h nem hatott neki az eddigi puhításaim, a 27.-ei pesti bulival kapcsolatban, s megkezdte (várható) offenzíváját.
Ma beletenyereltem a vörös gombba, felszólat a sziréna, megmozdult a fogaskerék, s az én gépezetem is támadásba indult! A háború előreláthatólag 27-én 17:00-kor fog véget érni, mikor ugyanis elindulok Pestre!

Megzsarolgatott apámmal, h majd Ő nem fog elengedni! Apum soha nem tiltott el egyik buliból sem, s nem mondta h nem mehetek ide v oda, szo ez azt jelenti anyumnál, h majd addig áskálódik apámnál, még el nem éri, h ne engedjen el, s ezáltal, azt hiszi, h majd apumra fogok haragudni, s nem rá! Szánalmas!

Amúgy szeretem anyum. Ő volt mindig is az igazi ellenségem, s jelenleg is az. Nagyon sokat edződtem ám neki köszönhetően, viszont sok idegeskedést is okozott, s okoz nekem.
Szo meg kell erőltetnem magam, s figyelmesnek, kedvesnek kell lennem, mind apummal, mint anyummal. Mosolyognom kell akkor, is mikor ordítanom kellene a dühtől, mikor provokál, felhúz, áskálódik, támad, acsarkodik.

So sweeeet!

Pozitívan gondolkodok, s ezt a háborút én fogom megnyerni!

Politizáltam is egy kicsit. Meglátogattam a pártok honlapjait. Nem akartam, s nem is akarok beszélni a politikáról, de az a gondolat született meg bennem, h a választók hetében egyszer majd kiteszem az összes párt kampány videóját, vagy ha majd fent lesz a neten, akkor majd a pártvezetők közös politikai vitáit.

Félelmetes, h milyen fanatikus pártkatona ismerőseim vannak! Semmi kompromisszumkészség, megértés, empátia, tolerancia, nincs bennük! Nem is hallgatnak végig! Durvák, tapintatlanok, barbárok, türelmetlenek!
Egész egyszerűen nincs meg bennük az az alapvető emberi erkölcsi minimum, mivel véleményem szerint mindenkinek rendelkeznie kellene!

Egyszerűen elképesztő, és félelmetes!

Sajnálom, de kezdek félni! Ha konkrétan még félni nem is, de tartok az eredményektől!

Ma taliztam Hugival is. Tegnap este meglepő módon rám írt msn-en, s mára megbeszéltünk egy talit. Nagyon kedves volt. Mikor taliztunk, egyből megölelt, s belém karolva sétáltunk kertvárosban. :)

Gyorsan elrepült az idő, s jókat pletyiztünk.

Ma váltottam ismét pár levelet a "közismert pasival", s beajánlotta nekem a fodrászát, akiről kiderült, h ismerem is az egyik oldalról. ;)
Felvettem msn-re s egyből el is kezdtünk beszélgetni. Kíváncsi leszek, h majd alakul e valami, annak ellenére, h csak szimpla barátkozásban egyeztünk meg...

Jön majd Ő is 27.-én az Alterba! XD

Most pont a kedvenc számom megy, ( Sexy bitch ) s bulizhatnékom van! Dávidom most bulizik. A haverjaival ünnepli szülinapját! 8 nap múlva meg majd velünk! :) Sokat eszembe van. Gyakran Ő tartja bennem a lelket még akkor is, ha nem mondom neki, s nem tud róla. Nagy támaszom lett Ő, s nagyon-nagyon sokat jelent nekem. Jó, hogy az embernek van ilyen barátja!

Csókolom, s ölelem ezúton is! :)

Ennyit máról!

Csók!

Rion ;)

(K)

3 megjegyzés:

Unknown írta...

Hmmm, hol is kezdjem. Először is nagyon örülök, hogy van már végre munkád:) És, hogy így többet tudsz utazni Pestre. Az orvossal kapcs meg majd szurkolok, am elhiszem ezeket a szervizes dolgokat, főleg így télen az ember olyan állapotban van:D
Anyuddal is kapcs is igazad van, amiről nem tud, az nem fáj neki:)
És nagyon aranyos voltál a végén, nagyon örülök és büszke vagyok, hogy ilyen barátom van, mint te:) Egy hét múlva ilyenkor már huhhúúú:P)
Addig is nagy ölelés és (K)
Ui: Tegnap este jól elbeszélgettünk...Vámpír Ági xD

Dalarann írta...

Én is nagyon szeretem a szüli felit, meg is van minden rész, néha előelő veszem, megnézek pár részt és jobb a napom.
Anyudal kapcsolatban meg csak annyit hogy nem biztos hogy ez a jó taktika, előbb azt kellene megtudni miért is ellenzi ennyire. Még apukádat is képes bevonni a "harcba" csak megállítson.
Ez lehet túlzott aggódás is a részéről, a titkolózással meg csak ártanál neki.

Rion írta...

Dávid:

Csókollak és nagy ölelééééés! XD


Dalarann:
Ma megteszem én is első lépésem. Bevonom Bátyám a harcba! XD
Elmondom neki mi a helyzet, s tanácsot kérek tőle. Lehet, h apummal is fogok ez ügyben beszélni.
Szo megpróbálom kiiktatni anyum szövetségeseit. :)

Igazad van. Anyum túlzottan aggódik, s irtózik Pesttől, mert neki Pest nem mást jelent, mint, h melegekkel talizok. S most pláne, h parázik, mikor tudja, h bulizni megyek, s ott is alszok!....
Megértem anyum is, de nem akarjon már 20 évesen leláncolni!

Na! Majd este mesélek, h mizu! ;)