2010. február 21., vasárnap

Szüli feli, Vonatos srác, szakdoga, Co


Ma is szinte délig döglöttem. De ismét fáradtan keltem, s megint nem aludtam ki magam. Nem tudom hány órát kellene nekem aludnom ahhoz, h végre már kipihenten, s fitten keljek.
Hajnal egy után aludtam el, mert a Született feleségeket néztem. Dáviddal kibeszéltük magunk este ismét msn-en, s már álmos voltam, de erős vágy késztetett arra, h megnézzek egy szüli felit. De az meg olyan izgis volt, h hülye lettem volna nem megnézni a folytatását.

Most ott tartok, h lecsapott a tornádó Wisteria Lane-re. Durva volt. Tetszetős. Kicsit picsogtam is, h meghalt szegény, Ida Greenberg ( nem tom h kell pontosan leírni), mert bírom az öregeket.
Annyira szeretem ezt a sorozatot! Tökre kikapcsol, s egy kis időre segít elfeledtetni gondom bajom. Nem tudjátok, h véget ért már a sorozat, vagy még mindig forgatnak?


Más!
Hallgattam ma is a rádiót szokásomhoz híven, ( am 3 rádiót hallgatok, hol RadioPink-et, hol a Radió 1-et, hol pedig a goom radio-t ) mikor felcsendült egy Jackson szám, s egyből a Vonatos srác jutott az eszembe. Nagy Jackson fan. Elgondolkodtam egy kicsit, s írtam neki egy sms-t mert hiányzott, s rosszul is esett egy kicsit, h szerda óta egymás felé se néztünk. Kíváncsi lennék azért, h ha Én nem írok rá, akkor Ő mikor keres fel, egyáltalán felkeres-e?...

Fel is hívott még ma, s beszélgettünk. Jó volt. Feldobott. De tényleg tök happy voltam utána, pedig nem is beszéltünk semmi különösről.
Am éppen a szakdolgozatom bevezetője felett ültem, s mérgelődtem, agyaltam, h hogy a fenébe kellene elkezdeni, mit írjak.

Ugyanis olyan témáról kell írni, mi marhára nem érdekel! Umberto Eco-t is el kellet anno olvasnunk is abban is le van írva, h olyan témáról írjunk, mi érdekel! Erre nekünk meg megszabták, h miről írhatunk! NONSZENSZ!

Szo még nyűg a nyakamon nekem ez is! De miután telón beszéltem vele, egyből beindult az agyam, s írtam  kb egy fél oldalt kezdetnek, aztán majd alakul még. A bibliográfia, és a  tartalomjegyzék is kész van már lényegében, de természetesen még azon is lehet menetközben változtatni.
Itthon kis cirkusz volt ma. A vita tárgya; a keresztelő volt. Kicsit parázok, nehogy valami közbejöjjön, s keresztbe tegyen itt nekem  bulinak! Mondtam is Dávidnak, h addig nem fogok megnyugodni, még vége nem lesz ennek a hétnek.

Viszont sütött egész nap a napocka, s tavaszias idő volt, s olyan goot volt minden! :)
Este a lakótársnőmmel utaztam vissza Egerbe, s én írtam ezen bejegyzésem, mikor egy egyenruhás fiatal srác ment el mellettem én meg na ná, h jól megnéztem magamnak!
Erre a szobatársnőm elmosolyodott, majd én is, s összenevettünk, de nem mondtunk semmit egymásnak. Talán így is volt jó. Nem akartam már én se mentegetőzni, Ő se faggatózott pont.
Holnap lehet mek Pestre, de még nem biztos. BKV bérletem is lejár holnap, de most levagyok égve, s nem fogok venni bérletet szerintem majd csak Márciusban valamikor. Nagyon bizonytalan most nekem a Pestre járásom, mert rengeteg tanulni valóm van... :/

Viszont, ma jó idő volt, s késztetést éreztem már egy kis... ... izgalomra is. Ha ilyen jó idő van, persze, h jobb a kedvem, s szívesebben mozdulok ki én is. ;)
Mikor beértem az albiba, akkor meg félrehívott az a lakótársam, aki újévkor fogadott, h "Boldog Új évet, de buzi homokos!"

S mondta, h azt mondták a csajok, kik itt voltak bulizni, h mikor már padlón volt mindenki, s angolul beszéltünk, akkor elmondtam nekik, h "I am a gay!" Meg Pesten van barátom - holott nincs is - meg egyéb meleg dolgokról... :/

Nagyon megijedtem, s meglepődtem, de egyből kivágtam magam, h az hülyülés volt, mert mi is állandóan buzulunk egymás közt. Erre mondta, h a csajok szerint eléggé komolyan mondtam, s erre azt válaszoltam, h veletek is mindig tök komolyan buzulok. :) Furán nézett, s húzta a szemöldökét meg a száját, s jött azzal, h akkor most nem vagy meleg? "Mert nem gond, nyugodtan elmondhatod, h az vagy!"

Kénytelen voltam hazudni, mert aki ilyen nyíltan kérdez rá, legyen bármilyen jó fej, nem tudok neki előbújni, mert pont, h zárkózottá válok. Erre azt kérdezte, h biszex vagy? Egyre feszültebbé váltam, s gyorsan lezártuk a témát.
Kellemetlen volt. Erre a 2 hónapra már, még albis vagyok nem akarok már előbújni.
NA! Mára ennyit lényegében!
Holnap este jelentkezem!

Csók!
Rion ;)
(K)

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

nem ismerlek, nem láttalak még élőbe, de nagyon érdekes ember lehetsz, egyszer szivesen beszélgetnék veled =). Nagyon jó a blog, sűrűn szerkesztett, és ezek a képek áhhh *.*, kívánok sok sikert meg minden ilyesmit =)

ui.: igen a szüli feli még mindig fut :D

Rion írta...

Szia!

So sweeeeet! :)
Köszönöm! Nagyon jól esett! Ari vagy! :)

Facebook?
Írj a riongay@gmail.com-ra

Üdv:
Rion ;)

Névtelen írta...

rendben írok egy levelet, ott leírok mindent .és utána megyek is aludn :D

tamás írta...

1. Eco, Umberto. ECO

2. Sztem meg rosszul tetted, hogy nem CO-tál, sőt hazudtál. Nem úgy tűnnek, mint akik össze akarnak verni, ergo magadat fosztod meg egy pozitív élménytől, ami biztos növelné az önbizalmad. Amit meg ugye fejleszteni akarsz.

Rion írta...

Upszika!
Köszi! ;)

Csak kíváncsi voltam, h észreveszi-e valaki! ;) :P