2010. március 27., szombat

Pasizás, ijedtség, új képek

 

Tegnap este megint felhívott Kisaranyos, s ismét utalgatott a komoly kapcsolattal.... Újra kellemetlen helyzetbe hozott, s megint megmondtam neki, h ne élje bele magát, s majd nyáron talizunk, s majd lesz, ami lesz, eljutunk, ameddig eljutunk, ha addig tartjuk még egyáltalán a kapcsoaltot...

Este befejeztem a 2012-t. Jó film. A szüli feliknél, meg már az 5. évadot kezdtem el nézni! :( Felnőttek a hülye Scavo ikrek, s tök helyes srácok lettek belőlük! XD ;) :P Susan, meg azzal a pasival kavar, aki a QAF ( Fiúk a klubból) -ban alakítja a kurva fiút. :)

Akkor beszélgettem a Spanyollal is. Egyre szimpatikusabb. Kifaggattuk egymást, h ki milyen. Tök értelmes srác, s vele végre BESZÉLGETEK!!! Nem csak én kérdezek, én írok, hanem oda-vissza megy ez az egész. Olyan jóóóóóóóóóó! :) Pedig csak 19 éves, s annyira ritka az ilyen! :)

Jól érzem magam a társaságában. Küldött a fb-n nekem egy számot! ( A fentit.) ÚÚÚÚÚgy örültem neki. Tök jólesett. :) Mégjobban a szivmbe lopta magát ezzel :) Mármint így neten keresztül :) Ma sokat gondoltam rá, s várom már, h este is újra beszélgessünk :)

Apum ma elkezdte osztani az észt. Most borult ki nála a bili. Már egy ideje hordta magában ezt a dühöt, s tudtam, h hamarosan robban nála a bonba, szo nem ért váratlanul, s már felvoltam készülve rá.

Büszke voltam magamra, mert megtudtam állni, h ne szóljak vissza, s jól kezeltem a helyzetet, melynek köszönhetően gyorsan le is higgadt.24344_353314032777_78438037777_3453941_5703253_n

Nagyon durván letámadott, s elhordott minden kis köcsögnek. Végig az járt az eszembe, h de jó lesz innen lelépni! Meg, h ennek akarja anyum elmondani, h mi a helyzet velem?! Akarva akaratlanul el is mosolyodtam ezen a gondolaton, s erre le is baszott, h ne vigyorogjak a pofájába, mire magamhoz tértem, h jaj! Ez még mindig mondja?! XD....

Mind1. Holnap megyek vissza már Egerbe. Nem kell sokáig elviselnem...

JAJ! Ma mit láttam bazz! PFFF! Nem kicsit megijedtem! XD Ki fogtok röhögni, de megijedtem egy bagolytól! Ma láttam életemben először baglyot! Pont melóztam, szerkesztettem a címlistát, mikor az ablakom elé lelandolt, egy nagy pamacs, tömzsi valami!

Emlékszem annyira megijedtem, h a székemmel hátragurultam, s nyitott szájjal és nagy szemekkel néztem, h What a fuck is that?!

Egyből, fényképezőgép, mert bárminek is legyek most a tanúja, de le kell kapni! Bekapcsolom a gépet, mire felém fordult!

"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ" - mondom! De csúnya vagy! Még jobban megijedtem, de sietve le is kaptam egyből. Íme a szörny:

Bagoly

Döbbenetes volt a számomra, h milyen tömzsi egy állat. Csodáltam, h tud repülni! Na meg a szemei! PFFF! Ilyet se láttam még! De am szép! :)

Bár este nem szívesen taliznék vele! XD Főleg, amilyen nagy körmei vannak! Jah mondom! Dicsak Buksi! XD ;) :P

Feltettem magamban a kérdést, h mit keres ez itt fényes nappal, ahelyett, h még döglene! XD Erre el is repült! :)

Am csináltam magamról új fotókat. Facebook-on megtekinthetők :)

Ma segítettem az ősöknek, s hála az égnek! Végre már a címlistát is befejeztem, ami a szakmai gyak helyemre kell. :)

Holnaptól pedig elkezdem írni a szakdogám is.

Na lépek, mert vár a Spanyolom! ;)

Csók!

Rion ;)

(K)

20231_102250369809685_100000741661342_64838_4962631_n

Nincsenek megjegyzések: