2010. március 27., szombat

Újabb cég vetkőztette le modelljeit!

Úgy látszik, hogy a divatházak már csak meztelen nőkkel vagy férfiakkal tudnak farmert eladni. Ezt támasztja alá a Gas tavaszi/nyári kollekciójáról készült reklámanyag is, melyben egy női és egy férfi modell felváltva meztelenkedik a kamera előtt. Felváltva, mert a képek azért végső soron mégiscsak a márka legújabb ruhakollekcióját hivatottak népszerűsíteni.

A Gas sem bízza a véletlenre legújabb tavaszi/nyári farmerkollekciójának sikerét, ugyanis a ruhadarabokról készült népszerűsítő fotók meglehetősen provokatívra sikeredtek, de ezt az olasz márkától már megszokhattuk.

A Paola Kudacki által készített képeken két fiatal modell, Jana Knaerova és Ryan Metz pózol a legújabb farmer-összeállításokban.


A Gas mint mindig, most is gondol az együtt shoppingoló és az egymáshoz öltözni szerető párokra, így a kollekcióban szinte minden egyes darabnak megtalálhatjuk a női és a férfi változatát is, kisebb-nagyobb eltérésekkel.


A felhozatal is a szokásos, a kollekció férfi és női ingeket, hosszúnadrágokat, női shortokat és dzsekiket tartalmaz, az újdonságérzet teljes mellőzésével. Aki eddig szerette a márkát, most tavasszal sem fog csalódni benne, de nem hisszük, hogy ettől idén vészesen megugrana a Gas-rajongók száma. Nektek hogy tetszenek az új darabok?

( Forrás: www.divat.hu )

Nincsenek megjegyzések: