2012. szeptember 16., vasárnap

Vidéken, macskázás, betegeskedés, buli, ágyban

 

Idézet mára:

"Előfordul veled, hogy a párod több figyelmet szentel mások véleményének, mint a tiédnek? Tudod miért van ez? Mert a másik véleménye más energiát hordoz, valószínűleg kevesebb benne az ítélkezés.

Legközelebb, amikor azt szeretnéd, hogy meghalljanak, próbálj irgalmas lenni ahelyett hogy bíráskodnál. A kegyelem az a tápanyag, ami a talajt termékennyé teszi és lehetővé válik, hogy hogy a dolgok fejlődjenek."

 

Szeptember 9. Vasárnap:

Hazautaztam vidékre néhány órára. Nagyon jó volt otthon lenni! tumblr_lt3zngXsg21qa5qe0o1_500

Szép kellemes, őszi, napsütéses idő volt. Otthon voltak pont Bátyámék is, szo karácsony óta ismét együtt ebédelt a család. Ebéd után ők el is indultak haza. Mosolygó arcAhogy elmentek én is elfoglaltam a kedvenc helyemet hátul az udvarban a naaaagy diófánk alatt a hintaágyban. Imádok ott lenni. Érezni, ahogy a enyhe ringatózáskor, minden egyes lökésnél rám süt a nap, látni a szép kék eget, hallani a madarak csicsergését, érezni a friss levegőt, s hallani a szomszédot ( kiket szintén nagyon szeretek ) ahogy tesz vesz a konyhában, s halkan szól a háttérben a konyhájukon a tv-ben a Forma 1. Mosolygó arc Álomba is ringattam magam kb.: 1 órára, de nagyon jó volt. Régen nap, mint nap odakint voltam. Olvastam, tanultam, játszottam a kutyával. Mikor anyum odajött és elkezdtünk beszélgetni, mondtam is neki, h bárcsak ezt az egészet (amit fentebb leírtam) magammal vihetném, s bármikor elővehetném, mert oly gyakran hiányzik ez nekem fent Pesten.

Szeptember 10. Hétfő: tumblr_lt270hWaX21qd1176o1_500

Az ü.v. helyettes volt fent az irodában értekezleten, s mikor visszajött hozzánk, mondta, h megdicsért a vezetőségnek. Jólesett, s a sok hülyesége ellenére amiket az elmúlt napokban művelt, meglepett ez a “tette”.

Este elmentünk egyik kedves ismerősünkhöz Norbival, mert megkértek, h vigyázzunk a macskájukra, kit elhoztunk magunkkal az albérletünkbe. Itthon mindenki bevolt a macskától zsongva! “CICA! TITAAAAA!” *.* –.-‘” Arc nagy mosollyal 

Este eljött hozzánk Zsófi. Rendeltünk pizzát, aztán Norbival megnéztük a vigyáz kész szörföt (mert Zsófi megint bealudt) aztán alukáltunk.

Szeptember 11. Kedd:

Elég szarul aludtam, mert nem elég le is betegedtem, mert elkaptam Norbitól a náthát, s fájt mindenem, de még a hülye szuka macska se hagyott aludni! Hol arra keltem, h az akváriumra ugrott fel, hol a mi ágyunkra, s volt h arra ébredtem, h a körmeit a szőnyegemben tumblr_ltc1ejBqxQ1qhlbuko1_500mereszti!!! Arc nagy mosollyal Zavarban levő arcMár azt hittem, megfogom s kihajítom a tetőtéri ablakunkon a picshába!   Szabadnapos voltam,  Vettem be gyógyszereket, s liter számra ittam a csipkés, kamillás gyógyteákat. Nagyon szarul voltam, s alig volt erőm, de muszáj volt elmenni bevásárolni a “család 2.” számára az albiba. Nagyon sok mindent vettünk Norbival, s alig vártam már, h hazaérjünk. Otthon még a kb.: félórás kipakolás után még a köcsög macska után is kikellett porszívóznom az egész lakást! Aztán csináltam megint gyógyteát, s le is feküdtem.

Szeptember 13. Csütörtök:

Szabadnap. Beköszöntött a hidegfront. Eső. Szeretem az ilyen időt. Mosolygó arcTaláltam pár régi zenés cd-t, olyan jó volt újra hallgatni a tini korom kedvenc számait. Mosolygó arc Szeretek nosztalgiázni. Mosolygó arc

Szeptember 15 Szombat:tumblr_ltd7vhB2x71qd2wajo1_500

Este eljött hozzánk Polett a volt Pull-os munkatársam és MÓUNI(!) Arc nagy mosollyal a barátnője, s csatlakoztak az iszogatáshoz Popov és a barátja is. Jól berúgtunk! Arc nagy mosollyal Sokat nevettünk. Később jött Zsófi is melóból, majd feléltünk minden megmaradt alkoholt és megindultunk. Úgy volt, h a Peach and Cream-be megyünk, de végül az Alterben kötöttünk ki. Jó volt az este, de a végére sikerült megint szépen összevesznünk Norbival gyerekes hülyeségeinken, így haza is mentünk. Mindenki nálunk aludt.

Szeptember 16. Vasárnap:

Reggel elmentek a csajok. Norbi még aludt, én meg már nem tudtam visszaaludni. Így neteztem addig még csak rám nem tört megint a fáradtság, s visszabújtam Norbihoz. Jóérzés volt az, ahogy félkómásan az arcát belefúrta a tenyerembe. Mosolygó arcSzeretem, h Ő is olyan bújós, s ha összebújva vagyunk és én lecsatlakozok róla, h átforduljak a másik oldalamra, akkor jön ő, s rám csatlakozik. Mosolygó arc Szeretem az ágyas együttléteinket. Mosolygó arc Ilyenkor is annyira mi vagyunk mi! Mosolygó arc

Délután feljött anyum, Norbi hazament.

Ennyi! Mosolygó arc

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

tumblr_lryageTvtr1qb5236o1_1280

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

Nincsenek megjegyzések: