2013. június 1., szombat

Júniusi horoszkóp:

Kedves Kos!

Érdemes lenne egyszerre több lábon állni, mert most könnyen előfordulhat, hogy megszűnik egy eddig jól fizető, és biztonságot nyújtó feladat. Barát vagy ismerős pedig csalódást okozhat, mert a nehéz helyzetben nem áll melletted, vagy a részvétét nélkülöznöd kell. Ám sikert is tartogat az élet, főként a tanulmányok terén, vagy ha külföldre szeretnél utazni. A szerelemben egy munkahelyi, vagy iskolai ismeretség mélyebb húrokat pendíthet meg benned, és hatására talán még a munkakedved és a kreativitásod is fokozódhat. Ha betegséggel küszködsz, most gyorsabban gyógyulhatsz.

 

Kedves Bika!

Megváltoznak a hétköznapjaid, a szokások rabságából kiszabadulva új életet kezdhetsz. Átadhatod magad olyan örömöknek, amelyeket eddig nem tapasztaltál, csak mások életét figyelve vágyakozhattál rá. A szerelemi kapcsolatra nem jellemző az önzetlen szeretet, mert nemcsak önmagadért szeretnek, hanem esetleg a pénzed, a tudásod vagy éppen a kapcsolataid is sokat nyomhatnak a latba. Ha házas vagy, esetleg hosszabb ideje párkapcsolatban élsz, akkor viszonyodat megmérgezheti a pénz, valamint az, hogy eltűnik a vágy, a rajongás és helyébe utálat, féltékenység maradhat. A munkában lassú átalakulás várható, feletteseddel  igyekezz megbeszélni az új lehetőségeket.

 

Kedves Ikrek!

A családod okozhat nagyobb felfordulást az életedben, és talán átmenetileg másik lakásba kell költöznöd a rokonok miatt. De az is megtörténhet, hogy egy korábban kezdődött jogi ügyek a hullámai csaphatnak magasabbra, esetleg egy elmulasztott határidő vagy szerződséi hiba miatt érhetnek kellemetlenségek. Nagyobb terheket kell vállalnod, és amiről időnként úgy érzed, hogy túlzás, fogadd csak el, és tedd azt, amit egy közeli rokon elvár tőled. Pénzügyekben furcsa helyzet mutatkozik, mert talán megszűnhet egy feladat, míg adódik egy újabb lehetőség, vagy marad annyi időd és erőd, hogy jobban odafigyelj, mire adsz ki, ezzel több pénzt takaríthatsz meg.

 

Kedves Rák!

Nagyobb odafigyelésre van szükség a munkában, összeszedettebbnek és keményebbnek kell lenned, különben kicsúszhat a kezedből az irányítás, vagy hátrányos helyzetbe kerülhetsz, amikor pénzt osztanak. Ha a kereskedelemben vagy a szolgáltatóiparban dolgozol, olyan kucsafttal hozhat össze a sors, aki bevihet az erdőbe, ezért légy óvatos, és jól gondold meg, hogy kinek, mit mondasz. Ha házas vagy, partnered újfajta viselkedésformát vehet fel, amelyet azonban te remekül tudsz kezelni, sőt, egy idő után rájöhetsz ennek az okára is. A törvény, a szabályok vagy éppen az adóhatóság is izgalomban tarthatnak, és lesznek napok, amelyeket át kell szervezned miattuk.

 

Kedves Oroszlán!

Nagyon jó lenne, ha új munkán törnéd a fejecskédet, vagy olyan marketing stratégiákon gondolkodnál, amelyekkel a saját helyzeted szilárdíthatnád meg, esetleg tehetnél önmagadat igazán népszerűvé a munkahelyeden. Különösen egy olyan időszakban, amikor a pénzügyi elosztás nem a tehetség, a tudás alapján történik. A szerelemben vagy gyermek miatt a bizonytalanság érzése mellett a már-már titkos és mániákus elképzelések fokozódhatnak, amelyekkel a saját életedet teheted nehezebbé. Ha külföldre utazol, vigyél magaddal több pénzt, és ügyelj arra, hogy az összes védőoltást megkapd, vagy minden hivatalos papírod rendben legyen. Ha házas vagy, társad nehezebben viseli most a stílusodat.

 

Kedves Szűz!

Hízásra és túlzásra hajlamos időszak veszi kezdetét, ezért egy méregtelenítő kúra jót tenne a szöveteknek és az emberi kapcsolataidnak is. Gyermek miatt boldogságot érezhetsz, és valaki rajongás is elvarázsolhat. A vállalkozásod is virágzásnak indulhat. Ami korábban nyomasztott, azt lassan el tudod engedni, és a helyébe jövő újtól, jótól felszabadultabbnak érezheted magad. Családi körben kevésbé tudnak most a hátadon fát vágni, amin a rokonaid meg lesznek lepődve, és nem értik hol van a híres toleranciád. Mint egyszer minden, ez is véget érhet. Egy barátság újabb szállal fonódik össze, ami verhetetlenné tesz.

 

Kedves Mérleg!

A munkahelyeden megszilárdulhat a helyzeted, ha nincs állásod, találhatsz egy olyan lehetőséget, amely nagyobb felelősséggel jár, komolyabb döntéseket igényel tőled, és talán az éjjeledet és nappalodat is ott töltheted. Ha házas vagy, esetleg hosszabb ideje élsz egy kapcsolatban, akkor partnereddel szót érhetsz egy régi ügyben, és irányíthatod őt. A feletteseddel, vagy olyan személlyel, akitől a megélhetésed függ, tart megfelelő távolságot, ugyanis még a lelkesedő viselkedésedről is azt gondolhatják, hogy meg akarod fúrni őket. A közlekedés során légy a szokásosnál is óvatosabb, és ha értékesebb ingóságot vásárolsz, figyelj az eredetére.

 

Kedves Skorpió!

A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve! Barátság banális dolog miatt szűnhet meg, vagy szünetelhet átmenetileg, amelynek oka, hogy valaki jót akar neked, amit te sértésnek vagy megalázónak tartasz. A büszkeséget és a hiúságot tedd félre, ha munkáról van szó, mert egy korábbi rossz döntésen, ha nem változtatsz, ez akár később a bukásodat is okozhatja. Kellemes találkozások színesíthetik a mindennapjaidat, remek kapcsolatokat építhetsz ki. Ám ha házas vagy, akkor sajnos a fúria viselkedésed nehézzé teheti a kapcsolatodat. Míg a szerelmi viszonyokban lassan haladhatsz előre.

 

Kedves Nyilas!

Igyekezz térdet hajtani és alázatot gyakorolni, igazodni az elvárásokhoz, és nem a saját fejed után menni, mert akkor nagyon rosszul járhatsz. Pénzügyeidnek az alakulása miatt felszabadultságot érhetsz, különösen, hogy olyan összeg ütheti a markod, amiért nem kell megdolgoznod. Igaz, ennek a pénznek ezer helye lesz. A szerelemben viták, harcok várhatók, és a gyermeked is több gondot okoz, mint korábban. Azonban a sors most rendkívüli, valóságos földön kívüli erővel ajándékoz meg, így nincs olyan csata, amelyet ne nyerhetnél meg, és ne történne az, amit szeretnél, amit elterveztél. Rokonaiddal szemben azonban elfogadási problémák adódhatnak.

 

Kedves Bak!

Külföldön vagy iskolában, tanulmány során létrejött ismeretség miatt szerencsének érezheted magad, és sokat tanulhatsz valakitől. Ám egy baráti kapcsolatot mérgezhetnek a kimondatlan szavak, az eltakart igazságok vagy éppen a súlyos titkok. Otthonodban kissé feszültebb lehet a hangulat, még az is megtörténhet, hogy olyan dolog romlik el, amely miatt úgy érezheted, túl mélyen kell zsebbe nyúlnod. A szerelemben egy váratlan találkozás felkavarhat, vagy egy hír érintheti érzékenyen a lelked, és csodálkozol el, hogy az idő nem homályosította el az emlékét. Ha szülő vagy, gyermeked a hónap első felében keresztülhúzhatja a család költségvetését.

 

Kedves Vízöntő!

Balesetveszélyes és feszültebb hónap következik, amikor a toleranciád a mélypontra süllyedhet, és idegességedben kapkodóbbá válhatsz, vagy olyat mondhatsz, amit később megbánsz. Különösen a testvéred, a szomszédod nyithatja ki a bicskát a zsebedben. Pénzügyek miatt az egyik szemed sír, a másik nevet. Lesz miből fizetned az igényeket! A szerelemben titkon vágyakozhatsz egy olyan személy után, akiről pontosan tudod, hogy nem lesz a tiéd, vagy áthidalhatatlanul széles árok választ el tőled. Baráttal, ismerőssel érdemes most közös vállalkozásba fogni, szövetkezni a munkahelyen.

 

Kedves Halak!

Még az is megtörténhet, hogy végérvényesen elszakad a türelem szála, és szakításra kerül sor. A munkában több a rosszakaród, mint a támogatód, ezért légy egy kicsit körültekintőbb, és ha fáradtnak érzed magad, akkor inkább saját magad szüntess meg egy feladatot. Mert utána felfrissülve, ötletekkel telve vállalhatsz el egy újat, és nyújthatsz benne kiváló teljesítményt. Ha házas vagy, üss meg a partnereddel baráti hangot, mert ily módon rendezhetsz egy vitás ügyet, és közben a pénzednél maradhatsz. A szerelmi életedre egy idősebb személy nagy hatást gyakorolhat, az ő támogatásával végre igazán boldog lehetsz.

 

http://www.nlcafe.hu

Nincsenek megjegyzések: