2013. július 22., hétfő

Bent, buli, Norbi

 

Idézet mára:

"A fogyasztói társadalom eszméje az, hogy a növekvő fogyasztás által egyre boldogabbak és boldogabbak leszünk. Tényleg ezt tapasztaljuk? A probléma az, hogy amíg meg nem szerzünk valamit, addig azért aggódunk, amikor megszereztük, akkor pedig azért, hogy el ne veszítsük. Az értékrend felborult: Dolgokat szeretünk, és embereket használunk, ahelyett, hogy az embereket szeretnénk és dolgokat használnánk. Valódi boldogság a kapcsolatokból jön. Láss túl a valóságnak bemutatott illúzión!"

Újabb hét rohant el! :/ Mosolygó arc

Július 17. Hétfő:179615_502546166483323_1125155552_n

Jó volt ez a hét is. Szeretek itt dolgozni. Minden nap hallok, tanulok valami újat, s jó dolog, h több egyéniséget is megismerhet az ember.

Hol tanulunk, hol dolgozunk, szo eléggé változatos eddig. Kicsit fősulis/egyetemi feelingje is van, mikor beülünk, meghallgatni az előadásokat. Mosolygó arc Várjuk már mindannyian a nyitást… Mosolygó arc

Este megnéztük itthon a lakótársakkal az Ördög Pradát visel című filmet. Annyira jó volt ismét látni! + Már másabb szemmel és értelemmel néztem a filmet. Sok márka már mondott is valamit. Némelyiknél automatikusan beugrott pár infó, amit aznap jegyzeteltünk/tanultunk.

Szombaton pedig egyik kolléganőm tartott egy spontán házibulit. Délután dobott egy üzit, h ha van kedvem menjünk. Jó volt kikapcsolódni. Rég voltunk már házibuliba. Jól be is basztunk. Arc nagy mosollyalVolt ott több kolléga is, szo örültem, h Norbi megismerhetett egy párat. Mosolygó arcJah! Igen! Norbi! Természetesen hoztuk a formánk, s Mónika show nélkül nem telhetett el ez az este sem, de utólag visszagondolva csak jót nevetek magunkon.Mosolygó arc Olyan ok vagyunk mint az olaszok. Egy jó kis cirkusz nélkül nem tudunk meglenni. Mosolygó arcAztán egy jó szex és nyugalom van egy darabig megint. Kacsintó arc

Scottyval a kutyánkkal is minden okés. Mivel nekem van több szabadidőm, így javarészt én foglalkozok többet vele. A többi kutya közé még mindig nem engedjük, mert durván játszik velük, s ezt nem minden kutya tolerálja.

Nah! Egyelőre ennyi. Nem vagyok most jó passzban, szo majd máskor többet írok.

Csók!

Rion Kacsintó arc

Piros ajkak

1009630_10151562214790918_72145751_o

(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)

Nincsenek megjegyzések: