2015. november 13., péntek

A születési dátumod megmutatja milyen különleges erőkkel születtél

Általában nem szoktam az ilyeneket hinni, de ez meglepő módon 100%-osan jól jellemez;

9 – Felelősség, mint erőforrás

Te vagy az emberi felelősség mintaképe. Olyan eszmék vezérlik az életedet, amik emberek millióinak életét változtathatják meg örökre. Egy olyan idealista álmodozó vagy, aki még képes feltétel nélkül hinni az emberek jóságában és fejlődési képességében. Egy magasztos idea vezérli az életedet, ami részévé válik mindannak, amivel kapcsolatba kerülsz.
Teljesen másfajta nézőpontból látod az élet dolgait, mint a legtöbb ember. Olyan vagy, mint a helységek felett köröző sas, aki mindent egy magasabb szemszögből, összefüggéseiben lát meg. Mivel látod az összefüggéseket, ezért többnyire értelmetlennek látsz az emberek közötti mindenfajta ellentétet is.
Nem véltelenül születtél annak aki vagy, semmit nem kell magadból elrejtened!
Amikor felismered a belső erőforrásaidat, akkor rájössz arra, hogy nem véletlenül születtél annak aki vagy és nyomban helyére kerül az önbizalmad. Amikor először szembesültem az életemben a saját számaimon keresztül az erőforrásaimmal, akkor a fejemhez kaptam. Egészen addig mindig meg akartam változtatni magam és nem értettem, hogy bizonyos helyzetekben miért nem tudok megfelelni az elvárásoknak és miért érzek annyi feszültséget ezzel kapcsolatban.
Amikor megismertem az erőforrásaimat soha többé nem akartam megváltoztatni magam, hanem meg akartam találni azokat a körülményeket és embereket, amik és akik között önmagam lehetek. Ismerd meg a belső erőforrásaidat és meglátod, hogy minden probléma, feladat vagy kihívás megoldásához benned van a válasz és a lehetőség, így soha többé nem kell másokra várnod.

http://www.tudasfaja.com/a-szuletesi-datumod-megmutatja-milyen-kulonleges-erokkel-szulettel/

Nincsenek megjegyzések: