2024. április 21., vasárnap

Az előző részek tartalmából ;

 

Sajnos sikerült véletlenül kitörölnöm az eddig jegyzeteimet úgyhogy, most kezdhetem elölről az egészet ezért ez a bejegyzés rövidebb lesz. 

A lényeg összefoglalva;

Február utolsó hetében voltunk pár napot Magyarországon, s most április utolsó hetében ismét megyünk pár napra. 

A március az elég stresszes és dolgos volt. Sok esemény történt, felső vezetői láttaggatás volt, új kollekciót kaptunk,  valamint több ezer árut küldtünk vissza Spanyolországba. Volt több konfliktusok is a női osztály vezetőjével. 

A második alkalommal amikor kiabált velem leállítottam őt hogy egyrészt nem a felettesem, másrészt pedig emberhez méltóan beszéljen velem, ne úgy mint a kutyájával. Ezen eset után elgondolkodtam hogy a hr-hez fogok fordulni, de aztán kaptam információt a férfi osztályvezetőjétől, akivel jóban vagyok, hogy szülési szabadságra fog menni a "barátnőm", úgyhogy már csak zirka 3 hónapot kell kibírnom. 

Áprilisra rendeződtek a dolgok. 

Az Arbeiterkammer is többször volt kint nálunk. Egyrészt mert szavazás van a jelöltjeikre, másrészt pedig tudom hogy páran panaszt is tettek a vezetőségre hogy nem normálisan beszélnek az emberekkel. 

Emiatt a mi üzletvezetünkön is észrevettem pozitív jellegű változást. 
Róla tudni kell, hogy ugyan ausztriában született, s osztrák állampolgár, de török gyökerekkel rendelkezik és eléggé olaszos temperatummal rendelkezik. 🤌🤌🤌

Személy szerint ugyan nekem nincs problémám az üzletvezetővel. Velem viszonylag semleges-pozitív kapcsolata van. Néha ugyan velem is szokott ordibálni, de nem jelentett olyan problémát számomra mint a női osztályvezetője, aki állandóan flegmán, lekezelően és ellenségesen viselkedett velem szembe. 

Szóval szerintem annak tudható be a az üzletvezető részéről ez a jellegű pozitív változás, hogy egyrészt leszólhattak neki a hr-ről, hogy panasz érkezett hozzájuk, másrészt pedig, így hogy a női osztályvezetője el fog menni, így átrendeződnek az erőviszonyok a menedzsmentje. 

Szerintem az lesz majd hogy mi fogunk több feladatot és felelősséget kapni, de idővel meglátjuk. Örülök ezeknek a jellegű változásoknak. Számomra ez úgy gondolom hogy jót jelent. 

A munkahelyi légkörben is javulást tapasztalok. Úgy érzem hogy felszabadultabbak, vidámabbak a kollégák. Ez is szintem a fentebb említett két dolognak tudható be. 

... 

Mostanság eléggé kívánja a szervezetem a gyümölcsöket. Sok epret eszek. Hol magában, hol tejszínhabbal, vagy nutellával. Nagyon imádom még a málnát, valamint a Galiát is. Ez utóbbit görögdinnye és sárgadinnyével is szoktam mixelni. 

... 

Májusban utazok Gáborral, anyummal és Apummal Milánóba 1 napra. A szülőknek ez lesz az első repülésük. 😊 

Remélem minden rendben lesz, s jó idő lesz. Izgatottan várják már. 

Minden hónapban leszek majd 1 hét szabadságon s mindegyik hétre már be is van tervezve-szervezve valami. 

Kutyafuttában ennyi. 

Csók! 


Rion! 


😘❤️


(Az oldalon olvasható bejegyzések a szerző engedélye nélkül sehol, semmilyen formában felhasználni nem lehet!)




Nincsenek megjegyzések: