2010. február 15., hétfő

Budapest


Hát ma reggel nem akartam megmoccanni, mikor csörgött az óra hajnal 7-kor.
Nem is keltem. 20 perccel később újra csörgött, s akkor már kénytelen voltam megmozdulni.
A tükörben mérgesen vettem tudomásul, h a hajam még mindig nincs levágva, s szana-szét állnak. Holnap elmegyek már Egerbe fodrászhoz, s erre sem lesz gondom.

Szokásomhoz híven ma is megnéztem a látogatói statisztikám, s azt tapasztalom, h vasárnaponként sokkal több a látogató, mint a többi napokon. Látszik, h a vasárnap az vasárnap, s az emberek jobban ráérnek blogok olvasására.

Aztán eltelt a mai egyetlen 8 órai reggeli órám is. Elhülyültünk Krisztiékkel megint. Utána indultam Pestre. 13-ra beértem, s sütött a napocka. Morogtam magammal egy sort, h a napszemüvegem meg otthon hagytam, de hát olyan borongós volt az idő Egerben, h nem gondoltam volna, h Pesten meg ilyen nice idő lesz.

Kaptam ma hívást talira, de nem mentem bele, mert már így is annyi embernek vagyok elkötelezve, h már azt se tudom, h pontosan kivel, s pontosan mikor talizok! :S  Túlígértem magam sajnos, s szinte mindegyiket le is kell mondanom, mert ma voltam utoljára dolgozni, mivel már elvégeztük a munkát, s új munka nincs egyelőre, s bizonytalan ideig nem fogok jönni dolgozni, így nem is talizok senkivel. Tudom lesz belőle, harag, sértődés, de mivel bejárós vagyok így nekem sem könnyű... Olyan kínos lemondani, meg magyarázkodni!... Meg szinte biztosra veszem, h nem hiszik el, amit mondok. ( Magamból indulok ki igen...) :S :/

Meg jó páran vannak, akik nem várnak, továbblépnek, s megszakad így a kapcsolat, amit sajnálok, mert szívesen ismerkedek, s most itt a szimpla haverkodásra gondolok, mint pl.: ahogy a "My Lordommal" is indultunk, s szerintem már mondhatom, legalább is részemről, h barátokká váltunk. Ma már pl.: buzultunk közösen, s mikor este elkísért a Keletibe, más úton vitt. Konkrétan a Vámházkörúton (rem, jól emlékszem) gyalogoltunk végig az Astóriáig, s útközben rám jött a kötözködhetnék, s lögdösődtem egy kicsit... ;) :P De olyan jóóóóóóóól esett! ;) XD :P (K)
Ő meg szelíden tűrte, s már a vége felé azt vártam, h egyszer akkorát taszít rajtam, h felkenődök egy falra! :) Biztos elkönyvelte, h had játszon a kis hülyegyerek... :) De azért aranyos volt a Dear. :)
Szo ma ismét taliztam a "My Lordommal". Mondhatni menetrendszerűen. De jövő hét hétfőn lehet nem talizunk, mert ugye nincs meló... :(

Más!

Ma felhívtam a munka közvetítőm, megkértem, h ne adjon ki rólam infókat 3. félnek. (Gondolván itt anyumra.) Kedves volt. Megkérdeztem, h utalták-e a múlt havi fizetésem, mert már 15 van, s mondta, h  utalták, és meglepődve, na meg örömmel vettem tudomásul, h 5 rugóval többet kaptam, mint számoltam.

Na ebből is látszik, h milyen viszonyban vagyok a matekkal. :) Szo valamit nagyon elszámoltam, elnéztem. De mindegy, mert se így, se úgy nem elég a múlt havi keresetem arra, h fedezze e havi kiadásaim. :/

+ A héten 4 szülinapost kell kielégítenem.... ( ;) ) ...Szo megint shoppingolok. :) Ja! Meg arra a nyavalyás angol vizsgámra is fizetnem kell! :/ Jaj, he Móuni! Ilyen bánat félévet megfogni!.. :)
Lényegében ez volt ma. "MyLordom" leszámítva, ilyen szürke, uncsi napom volt. Pesten persze láttam 1-2-3-4 (5-6-7..) szépfiút, de nem olyan sokat. ( Mint amennyit elvárok, szeretnék!) XD

Na! Majd holnap jelentkezek!

Csók!
Rion ;)
(K)

Nincsenek megjegyzések: