2010. február 9., kedd

Gays


Ma jót aludtam. S nagyon szépet, s kellemeset álmodtam ébredés előtt. A Vonatos sráccal dream-eltem, csak félbeszakította a reggeli ébresztőm.
Szo jól indult a napom, s az óráim is jók voltak. Szinte az egész napot végignevettük a lányokkal! :) Szo nevető kúrán voltam, s sokat javultam. Bár nem épültem fel lelkileg teljesen, mert a nevető kúra nem elég! ;) :P XD
Tök jó a csoporttársaimmal a légkör. Jól érzem magam velük. Egyik Dear csoporttársam pedig felhívta a figyelmem, h érkezett a suliba egy sexy bitch. Meglepődve kérdeztem tőle, h honnan tudja, h gay, s a gunyoros arcjáték után már tudtam a választ, h "látszik az illetőn". Ah Drágám mondom, hát már itt se wok! Megyek, s megnézem!
Tényleg helyes volt. Olyan 4-es kategória. (Az 5 fokú  skálán.) Am ismerős is volt valahonnan, de még sajnos nem jöttem rá, h honnan, de majd eszembe jut, mikor majd nem lesz fontos.
Aztán egy másik csoport társam meg mondta, h volt egy meleg srác a tegnap esti szórakozóhelyen, ahol voltak bulizni. Ő is a nem verbális kommunikációjáról vágta le a srácról, h az. Aztán facebookon lecsekkoltuk a csajokkal, s egy mosollyal nyugtáztam, h ismerem az illetőt a netvilágból.
Viszont szomorúan vettem tudomásul, h sok meleg nincs fent facebook-on. Jó! Nagyon sokan vannak fent, de vannak olyan fiatal ismerőseim, kik nincsenek fent, amit furcsállok... :/
NA de mind1!
Krisztimmel és Timimmel voltunk plázázni, s beugrottunk a New Yorkerbe, s megevettem magamnak a napszemcsit. Úgy volt, ahogy tegnap megírtam. Kriszti az első sor próba után megmondta, h wich is the best! Szo nem a robotzsarus style-t vettem meg, hanem a divatosat.
Szo elhülyültünk ma is, de magányosnak érzem magam mindezektől függetlenül. Nem tudom miért tört ma rám ez az érzés. Bár sejtem...
Egy időben azt mondtam, h nem foglalkozok ezzel az üggyel, s nem fogok többet érezni, gondolni rá, de már azt mondom erre az egészre is, amit megtanultam a meleg világban, h; spontaneitás!
Lesz, ami lesz! Ha meg nem lesz.... ...akkor meg majd csak továbblépek rajta egy idő után...
Ilyenkor könnyen gondolja, azt az ember, h nem jó melegnek lenni, s milyen szar, de Én mindezek ellenére továbbra is határozottan állítom azt, h jól érzem így magam, s jó, izgalmasabb ez a fajta világ!
Sokat változtam, erősödtem, s egy bizonyos nap után már komolyabban is gondolkodok a mi világunkról.
Na! Mára ennyit! Lépek msn-re!
Csók!
Rion ;)
(K)

Nincsenek megjegyzések: