2010. február 11., csütörtök

Buzi-e vagy?!


Ma egy órám sem volt. 3 lett volna, de abból az első kettő elmaradt, az utolsóra meg nem mentem be. Ezért keltem! Nonszensz! Végül is nem baj, mert elnetezgettem, meg hülyültem  a lányokkal.
Am egyre nyíltabban beszélik, beszéljük már a meleg témát. Kriszti egyszer egy kellemetlen helyzetbe hozott. Igaz, csak hülyült, de számomra kínos volt.

Nem emlékszem már pontosan, h h volt, de tudom beszóltam neki, h kezeltesse le magát otthon a pasijával, mert látom túlteng benne az energia. Szót szót követett, aztán egyszer csak azt mondta, h; "Jó van maradjá má! Több f.sz volt a te bullodban, mint az enyémben!"

S ezt kiabálva mondta, s hallhatta az is,  aki nem akarta. Erre leblokkoltam, s nem tudtam most kivágni magam. Általában az ilyen váratlan, kellemetlen helyzetekben, ügyesen tudok reagálni. De úgy látszik, h csak akkor, ha Én bakizok, de ha Én vagyok a célpont akkor már nem vagyok olyan fasza gyerek. :/

Am nem lett volna itt semmi gond, ha nem ordítva mondja, v legalább Én valami frappánsabb választ tudtam volna adni, de most már felesleges ezen agyalni...
Aztán reggelről meg Kriszti borult ki, h állandóan a fiúkat stírölöm! Hát most mit csináljak?! Kössem be a szemem?! Legalább addig sem unatkozom! Meg amúgy is! Hülye lennék nem legeltetni a szemem!
Hát, de most nem?

Aztán buzultunk is még egy sort szintén Krisztivel. Elkellett a Drágámnak mondani, h h terjed az AIDS. S ismét felkerült az intim téma, s szakadtunk a röhögéstől, ahogy magyaráztam neki. Bár annyira én se wok jártas a témában sajnos, de amit tudtam elmondtam neki.
Am jól érzem magam, mert már gond nélkül írhatok gay leveleket, nézhetem romeot, a pasikat, meg msnezhetek a csoport előtt is. Igaz nem nagyon nézik a csoporttársak, de legalább már nem kell azon izgulnom, h; "Jaj, csak le ne bukjak!" :)

Az jut manapság még gyakran eszembe, h ha az új lakótársnőm rákérdezne, h én most tényleg meleg vagyok-e, akkor mi lenne?

Mert számomra ez a legdurvább, s legkellemetlenebb helyzet, ha valaki ilyen pofátlanul, tapintatlanul rákérdez! Az ilyen embereket jobb elkerülni szerintem, mert ha valaki ilyen nyíltan rákérdez, akkor az illetőt belehet lőni, h milyen értelmiségi, kulturális, műveltségi szinten áll...
Szo én nem szeretek, s nem is tudok ilyen téren hazudni! Anyumnak is így bújtam elő! Képtelen vagyok megtagadni Önmagam! Viszont ismervén a lakótársaim, nem akarom, h megtudják. Szerintem am elfogadnánk, mert már tényleg mindennapi téma a melegség, s úgy élem előttük is az életem, mint aki meleg, csak ők azt hiszik, h hülyülök, holott nem is... :)
Szo arra jutottam eddig, h valami jó, frappáns kitérő választ kellene adni. Viszont a lányok többsége okos. Jó szemük van a meleg dolgokhoz, s nagyon vigyázni kell velük!...
Mind1! Remélem nem kerül erre sor... Ha meg igen.... Akkor spontaneitás! :) :/
Am mióta levelezgetek a "közismert pasival" azóta sokat vagyok fent romeon, s azt vettem észre, h ha bevagyok jelentkezve, akkor kis erős túlzással élve, dőlnek befelé a levelek! Pl az elmúlt 1 napban 17 levelet kaptam, csak azért mert fent voltam, holott ennyit az elmúlt 1 hónapban nem kaptam. Igaz nem is voltam aktív...

Viszont ebből kb.: 5 levél kukába való, mert a tartalma annyi, h;
- Hy muzi?
- Szia msn?
- Szex?
- Helyes vagy! Dugunk?
vagy szolidan csak annyit h; "de lesz.pnálak!"

Meg még durvább tartalmú levelek. Az átlag szerencsére veszi a fáradságot, s több sort ír, s bókol is (mit el is várok), de a lényege ugyan az...
Ma délelőtt rám írt egy srác, s sok-sok gyors levélváltás után megbeszéltük, h talizunk. Nehezen jött össze a tali, mert ugye én finnyás vagyok, s nem találkozok akár hol, s vidéken meg nehéz helyet találni, h mindkettőnknek jó legyen.

Szo, hosszas vita után taliztunk egy  városban.
Jó volt. Értelmes srác. Jól elbeszélgettünk, bár úgy érzem, h szimpla haverságtól több nem igazán lesz köztünk semmi. Vele nem is volt semmi gond.
De a mai nap tanulsága az volt, h;

SOHA - TÖBBET - NEM - FOGOK - VIDÉKEN - TALIZNI - SENKIVEL!
Már nem azt mondom, h nem szeretek vidéken lenni, hanem azt, h ÚTÁLLOK!!!
Fél óráig azért bolyongtunk, h találkozzunk egy normális, kulturális kávézót, ahová belehetne ülni beszélgetni! Meg belebotlottam egy pár ismerősömbe is, s nem gyengén voltam feszült!
Útközben, azért láttam 1-2-3 fincsi fiatal példányt is, de persze negyed annyit sem, mint Pesten... :) :/
Az állomásra menet meg! Huuuuuu! Pocsolya kerülgetés, gyér világítás! Hagyjuk is, mert csak felhúzom magam!

A vonaton hazafelé láttam egy másik nagyon szép fiatal, izmos példányt, de szerintem hetero volt. Szimplán összeakadt néha a szemünk, de nála ezt nem vettem semmiféle jelnek. Vagy kétszer elmosolyogta magát, s édi, ennivaló mosolya volt.
Mikor meg hazaértem anyumat betegen találtam az ágyban. Padlót kapott szegény. :(
Vittem fel neki egyből meleg teát, meg csináltam neki Coldrex-et, s odaadtam neki a C-vitaminom, h tessék dézsmálni, mit persze, büszkén elutasított! Én meg ott hagytam neki az éjjeli szekrényen, reménykedve, hátha bevesz legalább egyet, de ahogy ismerem úgyse fog. Inkább visszahozza a szobámba.

Én már rég óta szedek napi szinten C-vitamint, s semmi bajom.
Mivel beteg így elpakoltam  a szárítóból, elmosogattam, s rendet raktam.
Észrevettem, h kutakodott a fiókomban, mert nem úgy voltak ott a dolgok, ahogy hagytam. Megtalálta az ösztöndíj kifizetését igazoló sulis papírt, s egyéb dolgokat is, miket nagyon nem kellett volna. Szidtam is magam, mint a bokrot, h miért kell nekem is, ilyen nyílt helyen tartani ezeket?!
Ebből is tanultam, s ezentúl már mindet rendesen elfogok tenni, s fel kell készülnöm lelkiekben anyum kérdésére, h hová lett a sok pénz?! :/

Jaj, de lesz balhé! A héten most vásárolt ruháimról meg nem is beszélve! Muszáj voltam hazahozni őket, mert addig nem hordom, még ki nincsenek mosva!
Szo hallgathatok majd, s ráadásul most még beteg is, szo adok neki még én is egy löketet! :S :(
Mindig Ő mondja nekem, h vigyázzak magamra, erre tessék! Évente lebetegszik Én meg már nem voltam kb.: 3 éve komolyabban beteg.

Öregszik már szegénykém. Ahogyan Én is! :( Pár hónap, s 21 leszek! Jaj, de nem várom! Nem akarok tovább öregedni!!!! :( A 20 az annyira szép, kerek szám! Na inkább váltsunk is témát! :/
Ma meg megszabadultam 17 rugótól is, mert befizettem az emelt töri vizsgajelentkezést. Aztán, szombaton meg megyek a héten "felbérelt" angol külön tanáromhoz. El kell búcsúznom megint pár 10-estől, mert angol középszintű írásbelire is jelentkezek, és e-felvételizek is, azaz továbbtanulás...Meg fodrászhoz, is mennem kell, s a BKV bérletem is lejár hamarosan, s pár havernak, s barátnak is szülinapja lesz. Kedden meg hatalmas házibuli lesz nálunk, s piát kellene venni! :/

Csak megy a pénz! Igaz jön is egy kevéske, mert kevesebb lett az albi, köszönhetően az új lakótársnak, meg 11 van, s biztos utalták már a melóhelyről is "milliókat". Bár amilyen kiadásom volt a héten, ezekkel a bevételekből csak azt érem el, h csökkenjen a veszteségem, s a jobbik eset lesz, ha csak stagnálok.

Vigasztalásul szolgáljon, h holnap találkozok a Vonatos sráccal! :) Várom már nagyon!
Holnap reggel kellhetek, mert mek Pestre melózni.
Na jól kisírtam ma is a szám! :)
Csak pozitívan!  Keep smiling!;)
Csók
Rion ;)
(K)

Nincsenek megjegyzések: